„Vůbec jsem si nebyla jistá odpovědí na soutěžní otázku a říkala jsem si, jestli to není chyták. Jsem docela zvědavá, na masáži jsem totiž nikdy nebyla," přiznala se výherkyně Jiřina Čechová z Prostějova, které se v salonu ujala masérka Simona Valoušková.

„Začala jsem před patnácti lety s kosmetikou a před rokem jsem si k tomu přidala masáže. Nejprve jsem to chtěla dělat jen pro rodinu a známé, ale nakonec jsem se tím začala živit," říká podnikatelka, která původně vystudovala úplně jiný obor.

„Chodila jsem na střední zemědělskou školu, protože jsem chtěla ke koním. Přemýšlela jsem, co dál, a zaujala mě kosmetika. Tak jsem si udělala dvouletou nástavbu jako kosmetička, kterou jsem ukončila maturitou," vzpomíná na své začátky Simona Valoušková.

„Masážemi se dá spousta věcí zlepšit. Je úžasné, jak naše tělo funguje a jak je možné jednoduchými způsoby pomoci lidem ke zlepšení jejich duševního i tělesného zdraví," říká masérka, která se také zabývá psychosomatikou.

„Stav těla a vnitřní stav člověka spolu velmi těsně souvisí. To, jak se člověk cítí uvnitř, se odráží na tom, jak vypadá navenek," vysvětluje Simona Valoušková.

A jaké masáže jsou u lidí nejoblíbenější?

„Teď letí medová a čokoládová masáž. Přes léto je největší zájem o klasickou a havajskou masáž, které jsou relaxační, přes zimu je žádaná masáž lávovými kameny, která je dobrá na prokrvení, nervovou soustavu, zlepšení celulitidy a krevního oběhu či problémy s klouby. Této masáži dávají nejvíc přednost ženy, zatímco muži volí klasickou masáž, nejčastěji zad," vyjmenovala zkušená masérka.

Výhru v podobě masáže lávovými kameny si vychutnala i vítězka soutěže.

„Bylo to moc příjemné, i když jsem se nedokázala stoprocentně uvolnit," zhodnotila zážitek Jiřina Čechová.