Londýn, nebo Řím

Manželé si mohli dokonce vybrat mezi dvěma destinacemi, a to buď britskou, nebo italskou metropolí. „Zvolili jsme Řím. V Londýně už jsem totiž dvakrát byla. Také naše okolí nám radilo, že je hezčím městem," přiznávají šťastní výherci.

Mohou se těšit na prohlídku velkého množství památek. „V programu je antické Forum Romanum i koloseum, barokní fontána di Trevi či Vatikán se Sixtinskou kaplí, náměstím svatého Petra s chrámem a řadou muzeí," doplnila Milena Schneyderová Kubaniková, majitelka cestovní kanceláře VELIGRAD TOUR. Manželům Hajdůchovým blahopřejeme. (rar)

O co jsme hráli?

Vítězný pár získá letecký zájezd do Londýna (v termínu 23.-27. 6. 2014) nebo letecký zájezd do Říma (v termínu 29. 9. -3. 10. 2014) pro dvě osoby od cestovní kanceláře VELIGRAD TOUR Uherské Hradiště. (Výhru nelze vyměnit za jiný zájezd ani za finanční hotovost.)

Druhou cenu přináší Hotel Spa**** LANTERNA.

Páry, které se umístí na druhém až pátém místě, dostanou jako bonus od cestovní kanceláře VELIGRAD TOUR Uherské Hradiště 10% slevu na jakýkoli zájezd pořádaný cestovní kanceláří Veligrad tour.

Sponzoři

Lanterna

Veligrad