„Nebude to takový ten klasický maškarní bál, ale spíše takový zábavný večer pojatý v duchu 70. a 80. let,“ představila na úvod bál v Seloutkách jedna z organizátorek Petra Nábělková.  

Návštěvníci se tak budou moci těšit nejen na hudbu dvou dýdžejů, ale také na zábavné vystoupení kouzelníka Mišugeho a také na bubble show.

„Kouzelník Mišuge bude spíše takový srandista. On totiž kouzlí a zároveň nekouzlí, čímž přihlížející určitě rozesměje. Bubble show také bude hodně zajímavá, protože si někteří i zkusí, jaké je to být na chvíli v bublině,“ doplnila informace o programu organizátorka.

Program maškarního bálu doplní ještě taneční vystoupení a nebudou chybět ani míchané koktejly, tombola a také soutěž o nejlepší převlek. To vše za příjemných 150 korun.

„Lístky je dobré si zajistit v předprodeji na Obecním úřadě v Seloutkách. Loni jsme měli totálně vyprodáno a už teď v pondělí máme dvě třetiny lístků zabraných. Navíc jsou slosovatelné, takže místo klasické tomboly budou moci návštěvníci vyhrát na vstupenku například wellness víkend,“ dodala Petra Nábělková.