Jak jste se k psaní dostala?Spisovatelka a prostějovská rodačka Markéta Marková alias M. T. Majar

Vždycky jsem hodně četla. Jako dítě jsem bývala často nemocná, a díky knížkám nebyl problém mě udržet v posteli. Spíš jsem četla knížky z klukovského světa, dívčí romány mě moc nebraly. Mojí velkou láskou byly verneovky. Před dvěma lety jsem se potkala na knižním webu s partou fajn lidí. Začala jsem se žánrem fun fiction a publikovala jsem na webu pro amatérské autory pár fiktivních rozhovorů s postavami mé oblíbené knižní série. Jako první věc jsem pustila rozhovor se zabijákem Edwardem. Během měsíce mě psaní pohltilo, úplně to ze mě tryskalo, až z toho byl knižní formát. Pak jsem dostala kontakt na nakladatelství Fantom Print, které moje tvorba zaujala.

Vaší první knížkou byla urban fantasy Znamení vlka, ale knižně vyšel jako první erotický román Hot Boys, který se stal minulý rok bestsellerem.

Hot Boys vyšel nejprve v elektronické podobě, ale stal se bestsellerem mezi e-knihami, a proto vyšel i v knižní podobě. Až po něm následovalo vydání Znamení vlka. Byla jsem první vlaštovkou a jsem jednou z mála Češek, která se věnuje žánru urban fantasy.

Celý, pro fanoušky literatury jistě velmi zájímavý rozhovor, čtěte v tištěném vydání Prostějovského deníku v pátek 29. března 2013