Postupně se na pódiu vystřídali všichni bývalí členové kapely, která svým muzikantským kumštem získala srdce posluchačů na celém Konicku a v okolí Jevíčka.

"Třicetileté výročí Marasdu jsem si nemohla nechat ujít. Chodila jsem na ně v nácti a musím říct, že lepší regionální kapelu neznám. Kluci umí hrát a nikdy nehráli falešně. Zkrátka profíci i na hřišti ve zlámané lhotě," komentovala dáma středního věku, která dorazila do Konice až z Jevíčka.

Obdobný dojem z vystoupení konických muzikantů měla i Hana Burešová.

Myslivec Radomil Holík chová lišku Coco v panelovém bytu na prostějovském sídlišti.
Prostějovskou lišku Coco hledala i veřejnost. Už je doma

Obdobný dojem z vystoupení konických muzikantů měla i Hana Burešová.

"Já je neznala, ale můj partner mi říkal, že jsou dobří a musím uznat, že s tím co vystupuje u nás v Prostějově se to nedá srovnat. Marasdi jsou úplně jiná liga," chválila si koncert černovláska z Prostějova.

Průřez celou tři dekády pilovanou tvorbou vyšperkoval i neoficiální křest druhého alba kapely. Neoficiální proto, že oficiální už proběhl v roce 1995 a jednalo se tehdy o kazetu. Tentokrát se kropilo šampaňským cédéčko.

Křest obstaral letitý promotér kapely Tomáš ´Mamut´ Grepl společně s šéfem javořické pily Janem Vařekou.

"My si těchto dvou chlapů děsně vážíme. Mamut s námi prožil celých třicet let a Honza je jeden z našich nejvěrnějších fandů," děkoval lídr kapely Víťa Křivánek.