Od 14 do 19 hodin se v centru sportovní a preventivní medicíny v areálu prostějovské nemocnice koná Den otevřených dveří. Zdejší pracovníci si pro širokou veřejnost připravili mnoho zajímavých vyšetření, konzultace s odborníky či autogramiádu prostějovských volejbalistek a jiných významných sportovců regionu. Přijít si pro podpis a poznat je osobně budete moci od 14 do 16 hodin.

„Pro návštěvníky bude připravena prohlídka prostor sportovního centra, které bylo uvedeno do provozu teprve loni na podzim a disponuje tedy nejmodernějším vybavením," nechala se slyšet mluvčí prostějovské nemocnice Hana Szotkowská a dodala, že personál všem zodpoví veškeré otázky týkající se sportovní medicíny. Lidé se sem mohou také přijít poptat na to, jak zhubnout nebo, jak správně nastavit zdravý životní styl.

„Zájemci budou moci absolvovat diagnostický test stanovující složení těla, tedy podíl svalů, tuků a vody v těle. K dispozici bude rovněž diagnostika chodidla i další procedury," dodal vedoucí centra Radim Šlachta. (mag)