Tanečníci z této soutěže přivezli do Prostějova hned pět titulů.

První zlato a titul mistra ČR si odvezl Dominik Svoboda s příběhem Zahradníkův svět.

„Dominik se této náročné disciplíně, ve které se spojuje tanec s herectvím, věnuje teprve krátce, přesto už dosáhl takového úspěchu," řekla manažerka prostějovské školy Alice Molovčáková. Ve stejné dětské kategorii se dařilo i Tereze Rozkošové, která si připsala titul první vicemistryně s choreografií Woman in black, úspěch sólistů pak završila Diana Konečná, která si příběhem V jiném těle vytančila čtvrté místo.

Neméně úspěšní byli i junioři, kteří získali hned tři mistrovské tituly.

„Kateřina Rozkošová zabodovala s Tancem hraček, duo Alice Flajsarová s Gabrielou Koudelkovou zaujalo Cestou do školy a malá skupina Hvězdami ve snu. Alici Flajsarové se navíc dařilo i v sólech, kde s Popelkou obsadila druhé místo," vyjmenovala další úspěchy manažerka tanečníků.

V hlavní kategorii si odvezly zlatou medaili Valentyna Stejskalová s Markétou Možnou a příběhem To je život. První jmenované se dařilo i v sólech, kde s Flashdance vybojovala šesté místo.

Ve vysoké konkurenci zaujala odbornou porotu i formace Mystery of CC, za kterou si tanečníci odvezli čtvrté místo.

„Street dance show je velmi náročná disciplína, při které musí tanečníci zapojit své nitro, být procítění a vše pak vyjádřit pohybem, což je velmi náročné. O to víc nás těší tolik titulů," shrnula trenérka Monika Nevrlá, která na choreografii pracovala spolu s Ondrou Berky a Martinou Vlachovou.