V hale se sešlo pět desítek odvážlivců odhodlaných zkusit všechny možné cvičební styly. Maraton se skládal z pěti cvičebních hodin s profesionálními lektory. Úvod patřil Body formingu a Simoně Burešové. Následoval MTV Dance s Markem Meluzínem.

„Druhé cvičení bylo náročné hlavně na bránici,“ sdělila Deníku účastnice Jitka Svozílková. „Marek umí ze cvičení udělat skutečnou zábavu,“ doplnila hlavní organizátorka a ředitelka ORION SVČ Němčice nad Hanou Eva Bašková.

Třetí hodinu v rytmu aerobiku předcvičovala Simona Burešová. Pak následoval Piloxing s Editou Jemelkovou a závěrečná lekce Power jogy s prvky Port de Bras patřila Soně Málkové.

„Na FIT Maratonu jsem letos potřetí a všechny lekce byly skvělé,“ sdělila mezi doušky životadárné vody Jitka Svozílková po skončení FIT maratonu.

V ceně startovného bylo bohaté zdravé občerstvení pro všechny účastníky a organizátoři nezapomněli ani na pestrý pitný režim.

Autorka: Adéla Palíšková

Muchomůrka zelená.
Pozor na přemrzlé houby a muchomůrky! Otravy se množí
V druhém kole senátních voleb na Prostějovsku se utká Božena Sekaninová (ČSSD) a Jitka Chalánková (nezávislá kandidátka)
Rozhodlo pět hlasů: Boženu Sekaninovou vyzve Jitka Chalánková