Některé si návštěvníci sami přinesli a posléze se dělili o své dojmy a recepty.

Také jeden z pořadatelů, Peter Pantělejev, se mohl pochlubit se svými vegetariánskými zkušenostmi. Sám se totiž mezi strávníky, kteří nejí maso, také počítá.

„Prý jsem přestal maso jíst hodně brzo, kolem tří let. Asi jsem ho začal odmítat proto, že mi ho ze všech stran nabízeli," říká a dodává, že další důvody, proč maso nejíst, se našly později.

„Začalo mi to časem vadit i z hodnotového hlediska. Sám bych třeba nebyl schopný zvíře zabít a pak ho ještě sníst, na druhou stranu se mi ale ani nelíbí představa velkochovů," doplňuje Peter Pantělejev.

Workshopy, které v klubu pomáhá organizovat, jsou podle něj spíše pro úzkou skupinu lidí. Stejné je to také v případě večeří pro vegetariány a vegany.

„Máme je často spíše jen jako součástí něčeho než jako samostatné akce. Jednáme ale s kuchařem, který by mohl u nás v klubu dávat lekce z vaření nemasových pokrmů," uzavírá.