Od nehody však řidič ujel. Pozorní svědci však dodávku asi po půl hodině spatřili, jak projíždí stejným místem a vydali se za ní. Řidiče se jim podařilo zkontaktovat a ten nakonec souhlasil, že se vrátí na místo a nehodu společně sepíší pomocí protokolu. Během jízdy na místo se však opět pokusil ujet.

"Daleko však nedojel, protože mezi obcemi Želeč a Prostějov byl zastaven dvěma na místo přivolanými policejními hlídkami. Před policisty se řidič pokoušel popírat účast na nehodě a navzdory očitému svědectví hlídky dokonce i to, že dodávku vůbec řídil. Přestože byl ve vozidle sám, tvrdil, že je jen stopař," uvedl policejní mluvčí František Kořínek.

Policisté u mladíka pomocí dechových zkoušek postupně naměřili hodnoty 1,71 a 1,78 promile alkoholu v dechu, a navíc zjistili, že muž má zakázáno řídit motorová vozidla. Naštěstí při nehodě nedošlo ke zranění a škoda byla vyčíslena na dva tisíce korun. Aktuálně je tak mladík podezřelý hned z několika přestupků najednou, za něž mu hrozí pokuta a v případě odsouzení za přečiny také trest odnětí svobody na šest měsíců až tři roky. 

Čtyřiadvacetiletý řidič rypadlem naloženého bagru v Hrušce strhl telekomunikační vedení a pak narazil do železničního mostu.
S bagrem na korbě přetrhl kabel a trefil most