"Správce zjistil, že se na zahradu zdejšího zámku dostala nezvaná osoba. Zahrada byla uzamčena, to ale zloději nezabránilo v tom, aby dosáhl svého cíle, za kterým přišel," informovala policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Vysoký plot mu nevadil. Pachatel přelezl přibližně dvoumetrový plot a ukradl dva elektrické motory vstupní brány vedoucí do objektu zámku. Majiteli zámku způsobil dle předběžného odhadu škodu ve výši sedmdesát tisíc korun. Policisté případ šetří a evidují pro trestný čin krádež. 

Další pilný zloděj řádil v posledních dnech na novostavbách v Držovicích. Pomoc se stavebními pracemi ho na stavbu rozhodně nepřivedla. Těžkou hlavu z krádeží si zřejmě nedělal neznámý pachatel, který někdy během posledních tří dnů zavítal do lokality v obci Držovice, kde se staví rodinné domy.

"U jednoho z rozestavěných domů ukradl poškozenému ze stavby jednu stavebnici lešení a čtyři pytle lepidla na Ytong. Na další stavbě vzal dva a půl stavebnice lešení a z místa zmizel i se stavebním materiálem, který mu nepatřil," informovala policejní Miluše Zajícová.

Desetitisícové škody. Prvnímu poškozenému způsobil škodu necelých jedenáct tisíc korun a druhému majiteli rozestavěného domu ještě o sedm tisíc vyšší. Po pachateli krádeží nyní pátrají policisté z prostějovského oddělení a událost šetří pro trestný čin krádež.

Uvolněná kola z návěsu trefila projíždějící Fabii.
Upadená kola létaly po dálnici a trefily Fabii
Dva dny se koupal žlutý kontejner na plast v krasickém rybníku v Prostějově.
Žlutá popelnice se "koupala" v krasickém rybníku. Toto je její příběh