Pokračování zajímavé reportáže redaktorky Petry Polákové-Uvírové o tom jak se peče vánočka s láskou a úctou k tradicím v pekárně Tifenbach v Komenského ulici v Přerově, najdete v pondělním tištěném vydání vašeho regionálního Deníku 16. prosince 2013.
Nepřehlédněte:
Bytová družstva se ocitla v pasti. Neplatiče již nemohou vyhoditJak se peče pravá vánočka aneb poctivou cukrařinu stroj nenahradí
Přerov /REPORTÁŽ/ – Když vstupujete do tradiční přerovské pekárny Tiefenbach, cítíte pestrou směsici příjemných vůní. Linecké, koláčky, chleba a – vánočka. U dveří na mě čeká „duše" této sladké továrny, kde se vám splní každý sen, Jarmila Tiefenbachová. I ve svých sedmašedesáti je už od rána na nohou. Rázem chápete, proč získal chléb Zubr z této pekárny ocenění.
Kliknutím zvětšíte
Pečení vánočky podle tradiční rodinné receptury přerovské pekárny Tiefenbach.
|
Foto: Vojtěch Podušel