K prvnímu nárazu došlo na Žerotínově náměstí. Při průjezdu přes parkoviště poškodila zadní část zaparkovaného vozu značky Audi. Přesto v cestě pokračovala dál.

Na stejném náměstí ještě narazila do BMW zaparkované u okraje vozovky. Ani tento karambol však řidičku nepřinutil zastavit.

Naopak odjela na Kratochvílovu ulici, kde se snažila zaparkovat.

To však bylo nad její síly a ani tento její marný pokus nezůstal bez následků. Poté, co poškodila zadní část škodovky, ji zadrželi strážníci městské policie, kteří následně provedli dechovou zkoušku. Ženě naměřili 1,70 promile.

„Policisté dopravního inspektorátu, kteří se dostavili na místo, se pokusili o opětovnou dechovou zkoušku, ale řidička ji už nebyla schopna z důvodu opilosti opakovat. Policisté ji pak převezli k lékařskému vyšetření a odběru krve a zadrželi jí řidičský průkaz,“ uvedla tisková mluvčí přerovské policie Miluše Zajícová.

Celková škoda na vozidlech činí šedesát tisíc korun. Žena je podezřelá z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, za který jí hrozí peněžitý trest, zákaz činnosti nebo odnětí svobody až na tři roky.