Během večera zazní například Chci zas v tobě spát, Troubit na trumpety by se nám líbilo, Gypsy Love, Amerika, Recidiva nebo Lovec střelec doktor&vědec.

„Unplugged turné jedem sice už počtvrté, ale vždy k písničkám přistupujeme jinak a cizelujeme aranžmá. A podle ohlasu to baví i fanoušky, kteří mluví o prostoru, barvě a zvuku, který nebývá vždy v našich luzích a hájích ke slyšení,“ popisuje David Koller.

MATEMATIKA JAKO NA DLANI. Počítat příklady přišli rodiče i učitelé.
V Hotelu Centrum se opakovala matematika
Zdroj: Youtube

Na podiu budou muzikanti střídat dvoje bicí, perkuse, čtyři kytary a klavír.

„Ve stejné sestavě hrajeme dlouho, jsme sehraní, rádi zkoušíme nové věci a akustické turné pro nás bylo výzvou. V kapele je to samý jazzman se srdcem rockera, tak konečně dostanou prostor,“ dodává s úsměvem David Koller, kterého doplní kytarista Michal Pelant, baskytarista Marek Minárik, bubeník Adam Koller, perkusionista Viťa Halška a hráč na kytaru a piano Matěj Belko.

Další netradiční aktivity chystá David Koller i v průběhu roku. V květnu uspořádá na Vranovské přehradě první KollerFest, na kterém vystoupí jeho oblíbené kapely a na podzim připravuje velký koncert v listopadu ve Foru Karlín. Vstupenky také na hranický koncert jsou v předprodeji v síti TicketLIVE. 

Soutěž o dvě vstupenky na koncert Davida Kollera v Divadle Stará střelnice v Hranicích najdete v pátek 21. února v Hranickém týdnu.

Zdroj: Youtube