Hnutí ANO získalo ve volbách 2017 78 mandátů a stejný počet poslanců má i dnes.

Po odchodu Jaroslavy Pokorné Jermanové, která se stala středočeskou hejtmankou, zasedl ve sněmovně Milan Pour. Podnikatele Jiřího Hlavatého, jenž chtěl raději znovu usilovat o senátorské křeslo, nahradila lékařka Eva Matyášová. Po aféře s oslavou v zavřeném teplickém hotelu se poslaneckého mandátu letos v lednu vzdal šéf Národní sportovní agentury Milan Hnilička. Na jeho místo nastoupil Miroslav Samaš.

ODS získala 25 mandátů, ale aktuálně jich má 23.

V roce 2019 byl ze strany vyloučen Václav Klaus ml. Společně s poslankyní Zuzanou Majerovou Zahradníkovou založili hnutí Trikolóra. To ale letos Václav Klaus ml. opustil. V březnu 2021 zemřel poslanec Jiří Ventruba. Jeho míso zaujal Libor Hoppe. V roce 2020 byla zvolena senátorkou dlouholetá poslankyně a bývalá předsedkyně sněmovny Miroslava Němcová. V dolní komoře ji nahradil Jaroslav Vymazal.

Piráti získali 22 mandátů a jejich poslanecký klub zůstal v původní sestavě.

Hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) získalo 22 mandátů.

Během volebního období ho opustili čtyři poslanci: Lubomír Volný, Marian Bojko, Ivana Nevludová a Tereza Hyťhová. První tři vstoupili do strany Jednotní – alternativa pro patrioty, později Volný a Bojko do uskupení VOLNÝ blok. Hyťhová se stala členkou Trikolóry.

ČSSD získala 15 mandátů, nyní má 14 poslanců.

V březnu 2018 složil poslanecký mandát bývalý premiér a předseda ČSSD Bohuslav Sobotka. Jeho místo zaujal Roman Sklenák. V roce 2019 rezignoval na poslanecký mandát Milan Chovanec, jehož nahradil Václav Votava. Loni v září stranu i klub opustil Jaroslav Foldyna, který posílil řady SPD.

KSČM získala 15 mandátů a její poslanecký klub zůstal beze změny.

KDU-ČSL získala 10 mandátů a její klub zůstal beze změny.

TOP 09 získala 7 mandátů.

Letos v lednu složil poslanecký mandát Miroslav Kalousek. Jeho místo zaujal Jan Jakob. V květnu ze sněmovny odešel Dominik Feri a jeho nástupkyní se stala Olga Sommerová. 

Hnutí Starostové a nezávislí (STAN) získalo 6 mandátů.

Jeho klub zůstal ve stejném počtu. Hejtmana Libereckého kraje Martina Půtu, který se vzdal v roce 2017 mandátu, vystřídal Petr Pávek.