Deník.cz 11. 3. 2013 Čeští farmáři: Záchranou je vlastní mlékárna Praha /INFOGRAFIKA/ – Mléčné výrobky přímo od zdroje. Spotřebitelům se v posledních dvou letech…
Deník.cz 6. 3. 2013 1 Farmáři v Česku zprovoznili desítky malých mlékáren Šumperk – V Česku rychle přibývají malé mlékárny, jejichž pomocí si zemědělci zajišťují odbyt…
Prostějovsko 26. 9. 2012 5 1 Biopotravinou roku je kozí máslo z Hvozdu Hvozd – Kozí máslo většina lidí nikdy neochutnala. A možná je to škoda, protože právě to, které…
Břeclavský deník 1. 7. 2010 8 Bioakademie nabídla ochutnávku biovín a sýrů Lednice /FOTOGALERIE/ - Desátý ročník Evropské letní akademie ekologického zemědělství –…
Deník.cz 18. 3. 2010 Domácích sýrů přibývá, jezdí se pro ně na farmy Olomouc – Přihnout si čerstvě nadojeného mléka nebo ochutnat ručně vyrobený lahodný sýr se v…
Olomoucký deník 18. 3. 2010 1 Domácích sýrů přibývá, místo do marketů se jezdí na farmy Olomouc – Přihnout si čerstvě nadojeného mléka nebo ochutnat ručně vyrobený lahodný sýr se v…