"Toho hocha zbožňovala. Byla to láska jejího života," řekl manažer Presleyové Roger Widynowski. Presleyová má rovněž tři dcery. V minulosti prohlásila, že je její syn až neskutečně podobný jejímu otci, který zemřel v roce 1977 ve věku 42 let.

Ve věku 57 let zemřela herečka Kelly Prestonová (na snímku z roku 2018), známá například z filmů Jerry Maguire či Dvojčata
Zemřela herečka Kelly Prestonová. Travoltova manželka prohrála boj s rakovinou

Kancelář koronera v okrese Los Angeles pouze uvedla, že vyšetřuje úmrtí osoby se stejným jménem a věkem, další informace však neposkytla. Bulvární web TMZ s odvoláním na nejmenované příslušníky policie napsal, že Keough spáchal sebevraždu, podle Reuters však tyto informace nejsou nezávisle ověřené.

Jediný potomek 

Lisa Marie je jediným potomkem Presleyho, její matkou byla herečka Priscilla Presleyová. Benjamin byl mladším ze dvou dětí, která měla Lisa Marie se svým prvním manželem, hudebníkem Danny Keoughem, než se v roce 1994 rozvedli. Dalším dítětem z tohoto manželství je herečka Riley, které je 31 let.

Princ William a vévodkyně Kate navštívili Nemocnici Královny Alžběty.
William na pivu, Kate u sázení kytek. Královský pár nezahálí ani v létě

Lisa Marie má také dvě další dcery, dvojčata, se svým čtvrtým manželem Michaelem Lockwoodem. Toho si vzala v roce 2006 po krátkých sňatcích s popovou ikonou Michaelem Jacksonem a hercem Nicolasem Cagem.