Zkuste to s dárkovými poukazy na zážitky, které vašim blízkým zpříjemní volný čas. Bohatý výběr nabízí Resort Valachy s hotely Lanterna, Horal a Galik, relaxačním centrem Wellness Horal a Ski areálem Razula ve Velkých Karlovicích.

Určitě se zavděčíte třeba dárkem v podobě kvalitní masáže, vstupenky do Wellness Horal či relaxačního víkendu. Pokud chcete něco speciálního, můžete vybrat některý z chystaných gastro večerů ve Spa hotelu Lanterna, jednodenní pobyt Wellness den pro zdraví nebo celoroční startovné na Valachy tour. Nechejte se inspirovat:

Wellness den pro zdraví ve Welness Horal
Celodenní pobyt ve Wellness Horal s exotickou masáží a obědovým menu, ideální časový i cenový kompromis mezi „pouhou" masáží a vícedenní dovolenou. Nejprodávanější dárkový poukaz Resortu Valachy.

Kurz etikety s Ladislavem Špačkem
Jedinečná příležitost osvěžit si zásady stolování a společenského chování ve společnosti „mistra etikety" – bývalého mluvčího prezidenta Václava Havla. „Výuka" probíhá neformálně při degustační večeři, v ceně je také ubytování na 1 noc ve Spa hotelu Lanterna.

Menu filmových hvězd s Jiřím Menzelem
Jedinečný degustační večer ve společnosti světoznámého filmového režiséra Jiřího Menzela s menu inspirovaném jeho filmy se uskuteční 28. ledna a 31. března 2017.

Zážitkové menu v restauraci Vyhlídka
Potěšte náročného gurmána poukazem na zážitkovou večeři ve Spa hotelu Lanterna. Tamní restaurace Vyhlídka vedená šéfkuchařem Pavlem Václavíkem nabízí každé dva měsíce nové šestichodové menu, korunované výběrem vynikajících vín.

Romantické hýčkání pro páry
Věnujte populární víkendový pobyt pro páry ve Spa hotelu Lanterna se snídaní do postele, romantickou večeří, masáží a neomezeným vstupem do wellness. Ideální i jako svatební či valentýnský dar.

Běžecká škola Miloše Škorpila
Známý běžecký guru míří opět na Valašsko. Pobyt zasvěcený tréninku pod vedením špičkového odborníka se bude konat v dubnu a říjnu 2017.

Startovné na Valachy tour
Tip pro sportovce. Věnujte startovné na seriál pěti závodů, které se během roku konají ve Velkých Karlovicích a okolí. Závodí se v běžkách, běhu, maratonu horských kol, duatlonu a mini triatlonu.

Masáže a beauty pleťová ošetření
Relaxační centra hotelů Lanterna a Horal nabízejí výběr exotických i klasických masáží v podání rodilých masérů z Thajska, Srí Lanky, Filipín, Bali a Indie. V ceně je i neomezený jednorázový vstup do wellness centra.

Další tipy najdete na webu Resortu Valachy.