Nové šestichodové Jarní menu sestavil šéfkuchař Pavel Václavík z pokrmů, které s příchodem jara doplní tělu energii. Nechybí v něm regionální suroviny, menu je navíc celé koncipováno jako bezlepkové a ubytovaní hosté si je mohou dopřát za zvýhodněnou cenu.

V sobotu 1. dubna si můžete menu vychutnat i s komentářem šéfkuchaře a s představením vín za osobní účasti majitele vinařství Ilias Jiřího Iliase a také vybraných regionálních producentů. Právě vína Ilias se exkluzívně prolínají celým menu.

Další akcí bude hned týden nato, v sobotu 8. dubna, degustační večer s šéfkuchařem Terasy U Zlaté studně Pavlem Sapíkem. Ten si speciálně pro tuto příležitost přizval i svého otce, rovněž vyhlášeného šéfkuchaře Jaroslava Sapíka, a společně připraví menu o 7 chodech ve stylu staročeské kuchyně.

Nejen šaty, ale i vybrané chování dělají člověka. Pro ty, kteří si chtějí osvěžit znalosti pravidel stolování a společenského chování, se chystá na 1. květen Kurz etikety Ladislava Špačka s degustační večeří.

Netradiční zážitek slibuje Oscarový večer s Jiřím Menzelem pořádaný 2. června na počest a za osobní účasti tohoto předního českého filmového režiséra. Ponese se v duchu ukázek z Menzelových filmů, s důrazem na slavné filmové speciality, které hosté mohou rovnou ochutnat.

Kdo by chtěl spojit gurmánské zážitky s relaxací, má k tomu ve Spa hotelu Lanterna také dobrou příležitost. Komfortní prostředí korunuje wellness centrum s bazénem, saunovým světem a bohatou nabídkou tradičních i exotických masáží. Do konce dubna jsou navíc v ceně pobytů i lekce jógy s indickým lektorem, což je ideální příležitost pro „restart" v jarní přírodě Beskyd.