Veřejnosti se nový obchod v ulici Lipnická 3658/8 poprvé otevře ve čtvrtek 9. února v 9 hodin.

Prodejna je součástí nově dostavěné části obchodního centra S1 CENTER, ve kterém přibude více než pětadvacet nových obchodů.

Původní prodejna Mountfieldu byla menší a kvůli velkému zájmu zákazníků už její prostory nevyhovovaly. Nová prodejna poskytne zákazníkům 760 metrů čtverečních prodejní plochy, přičemž celková plocha i se servisem činí 1 440 m2.

„Během slavnostního otevření budou moci zákazníci využít nejen právě probíhající sezonní slevy 50 % na všechno, ale navíc získají k nákupu nad 500 korun zdarma jednu láhev kvalitního vína z chilského vinařství Bisquertt,“ zve na slavnostní zahájení provozu Kateřina Böhmová, manažerka komunikace a mluvčí společnosti.

Se zvýšením minimální ceny za metr čtvereční musejí počítat Přerované, kteří mají zájem o nájemní bydlení v městských bytech a chystají se uzavřít novou smlouvu s přerovskou radnicí.
Noví nájemníci v městských bytech v Přerově zaplatí více

Prodejna podle ní splňuje veškeré prvky moderního nakupování, je standardně vybavena samoobslužnou částí pro rychloobrátkové zboží i interaktivními panely, na kterých mohou prodejní technici předvádět zákazníkům nejen veškerý sortiment, ale i edukativní videa.

Je zde zakomponováno interiérové bazénové centrum s bazénem Porto z luxusní řady Mercury, dále tři nadzemní bazény a čtyři modely vířivých van, což pomůže zákazníkům při výběru konkrétního bazénu či wellness produktu. Součástí centra je také servis a zákazníci ocení vysokou kvalitu jím poskytovaných služeb. Samozřejmostí je možnost parkování v areálu obchodního centra s kapacitou více než 280 míst.

„Modernizace a revitalizace prodejní sítě je součástí naší dlouhodobé firemní strategie. Její prvořadou prioritou je neustálé zlepšování péče o zákazníka, o jeho komfort při nakupování a s tím spojeného rozšiřování služeb i sortimentu produktů. Zvětšujeme prodejní plochy, vylepšujeme interiérovou navigaci, rozšiřujeme a modernizujeme servisní zázemí, skladové prostory, a to jak pro zboží, tak i pro náhradní dílny. Z průzkumů spotřebitelského vnímání a také z mnoha ocenění, které Mountfield získal v posledních letech, je zřejmé, že jdeme správnou cestou,“ uvedl předseda představenstva a generální ředitel společnosti Mountfield Michal Pobežal.

Stavba dálnice D1 v úseku mezi Říkovicemi a Přerovem, 30. ledna 2023
Stavba D1 u Přerova začala skrývkou a kácením, na jaře vypukne naplno

Historie prodejny v Přerově se datuje už od roku 1993. Ta původní byla umístěna v budově u areálu přerovského výstaviště, disponovala venkovním bazénovým centrem s jedním zapuštěným a jedním nadzemním bazénem. V roce 2003 byla prodejna z nevyhovujících prostor staré budovy přestěhována do nově vzniklého obchodního centra v Lipnické ulici.

Zákazníci ji rádi navštěvovali a nakupovali, o čemž svědčí její velice dobré prodejní výsledky. Mountfield provozuje celkem 58 prodejen v České republice a 18 na Slovensku a také svůj e-shop.