„Samozřejmě mě moc netěší, že jsme už v Ostravě své skutečné kvality potvrdit nemohli," lituje trenér BC DTJ Prostějov Pavel Duda.

„Jsme tedy mistry i tak, a jsem přesvědčen, i při vší skromnosti, že zaslouženě. Nyní se bude
v Praze rozhodovat, jak v českém týmovém boxu dál. Do soutěží ročníku 2013 – 2014 se mají zájemci přihlásit do 15. června 2013, a když se do extraligy přihlásí jen malý počet týmů, přibudou v ní, možná, 
i některé prvoligové celky. Snad připadá v úvahu i situace, že budou, s ohledem na dlouhá cestování, zřízeny dvě skupiny extraligy, česká a moravská, nebo česká a českomoravská. Vítězové skupin by potom bojovali o titul," nastínil možné příští trenér Pavel Duda a ještě dodal: „Pro následující sezonu připravíme opět silný tým. I nadále budeme počítat například s Petrem Novotným, Mirkem Šerbanem, Hamo Aperyanem i s nováčky, kteří se už v našem kolektivu výborně uvedli a oživili jej, s Davidem Hunanyanem a Patrikem Klimentem. Budeme chtít titul mistrů České republiky obhajovat a navíc startovat i v evropské interlize. Lačným prostějovským příznivcům boxu tak chceme zajistit co nejvíc dobrých zážitků. Mám radost alespoň z toho, že jsme v ukončené soutěži vybojovali v domácím ringu pro naše fandy plný počet utkání, tedy i s následně odstoupivšími celky Děčína– České Kamenice a Ostravy".

Autor: VLASTIMIL KADLEC