deník.cz Chci zprávy do e-mailu
Chci předplatné
ZMĚNIT REGION

Roman Cichocki

Reportér

Archiv Romana Cichockého

K novinařině jsem se dostal tak trochu náhodou. Nepatřil jsem mezi ty, kteří na školách psali cokoliv a kdykoliv, za mých studentských let to totiž ani dost dobře nešlo. Ale rád fotím a jsem v kontaktu se zajímavými lidmi. A proto když se naskytla možnost zkusit si práci redaktora v regionálním Deníku, neváhal jsem.. Ve svém volném čase se rád hýbu, i když je to rok od roku, stejně jako já, těžší a těžší. Při tomto povolání je pohyb ideální doplněk k životu. Vyrostl jsem a žiji obklopen lyžařskými vleky, proto jsou v zimě jasnou volbou lyže. Cestování je moji další vášní. Poslední dobou mě lákají spíše země málo preferované turisty. Jak příklad lze uvést cestu, kdy jsme se synem projeli obrovskou Bosnu a Hercegovinu od severu až na jih.

DENÍK/Milan Hloušek

Jako novinář se snažím upozorňovat na různé nešvary. Také rád řídím, jsem aktivní řidič od 18 let. To, co vidím na silnicích, mě vede k dalším aktivitám. V tom jsme zajedno celá rodina a zapojili jsme se například do kampaně 1/10, která upozorňuje na to, že podle statistik pouze jeden řidič z deseti zastaví u dopravní nehody, což je k zamyšlení. Začali jsme se také zapojovat a snažíme se podporovat různé charitativní akce. Manželka, já a syn jsme si vzali do pěstounské péče postiženou holčičku a víme jaké to je, když vám někdo vyjde vstříc s jakoukoliv pomocí. Zjistili jsme při tom, že lidé nejsou tak lhostejní, jak se říká. A co je úžasné, že pomáhají lidé, kteří sami pomoc potřebují...

< Předchozí
1 z 2
Další >

Nejnovější články redaktora:

Napište zprávu redaktorovi:

Potvrzuji, že odesláním tohoto formuláře vyjadřuji svůj souhlas se Všeobecnými smluvními podmínkami a beru na vědomí tyto Zásady zpracování osobních údajů společnosti VLTAVA LABE MEDIA a.s. („VLM“).

Seznamte se s šéfredaktory Deníků západních Čech:

Prozkoumejte jiný region ČR: