Devatenáctiletý zpěvák zaujal až v hlavním městě a upozornil na sebe se svým prvním hudebním videoklipem na stanici TV Óčko.

„Přišlo to jako blesk z čistého nebe. Přesně před rokem jsem zpíval na galavečeru vyhlášení Miss Olomouckého kraje, kde si mě všiml vlivný manager, nyní můj dobrý kamarád, z Prahy a už to šlo velmi rychle," popsal své první krůčky k úspěchu nadaný zpěvák Ondřej Provazník.

Natočení videoklipu k písni Ranní svit byl první krok k několika dalším projektům, které zpěvák chystá.

„Byla to pro mě obrovská meta, dostat se do Óčka a povedlo se. Nyní připravujeme celé album písní, které začneme nahrávat na jaře příštího roku," řekl o chystaných plánech mladý Prostějovan.

Zdroj: Youtube

K vidění i v muzikálech

Fanoušci se mohou těšit, že Ondřejův zpěv neuslyší pouze na novém hudebním albu, ale třeba i v muzikále Carmen nebo Jesus Christ Superstar.

„Odjakživa jsem miloval zpěv a herectví. Ideální způsob, jak to skloubit, je v muzikále. Jsem moc rád, že jsem dostal možnost v něm účinkovat," usmál se Ondřej Provazník.

Plánované duety

Své herecké nadání bude moct uplatnit i ve filmu Ještě jsem se neoženil, kde ztvární hudebního producenta a zároveň dostal nabídku k nazpívání titulní písně filmu.

„Bude to velká výzva, ale neuvěřitelně se na to těším. Zatím je v jednání podoba titulní písně, možná půjde o duet s Lucií Bílou," řekl Provazník.

Nazpívání duetu s Lucií Bílou nebude jediná spolupráce, kterou tým Ondřeje Provazníka do budoucna připravuje.

„Součástí mé produkce budou i další duety. Zatím probíhá komunikace právě s Lucií Bílou, ale třeba i s Honzou Bendigem nebo Benem Cristovaem," popsal plány na příští rok zpěvák Ondřej Provazník.

I přes velké nakročení k úspěchu stále zůstává skromný a pokorný.

„Vše záleží na lidech, zda se jim moje tvorba líbí nebo ne. Jen oni mě mohou posunout dál a dát mi šanci dělat to, co mě opravdu baví. Já chci rozdávat radost a pozitivní energii pomocí své hudby," říká nadějný zpěvák.

Hlavně neusnout na vavřínech

„Člověk se musí stále učit a zdokonalovat, hlavně neusnout na vavřínech. A také se nevzdávat. Když se do něčeho zakousnu, jdu za svým cílem a úpěnlivě na tom musím pracovat. Ale nic není hned, vše potřebuje svůj čas. Já s tím musím bojovat, bohužel moc trpělivý nejsem," směje se prostějovský zpěvák.

Ačkoliv začínal s interpretacemi písní Karla Gotta, nyní míří do moderní popové hudby.

„Popmusic by měla být veselá a předávat lidem pozitivní poselství. Taková hudba by měla být spontánní, vycházet z osobnosti autora a ne být příliš akademická," vyjadřuje se Ondřej Provazník.

Zkušenost z politiky

Devatenáctiletý mladý muž na sebe poprvé upozornil, když před dvěma lety kandidoval v komunálních volbách.

„Byla to rozhodně přínosná zkušenost, ale do politiky se teď rozhodně nechystám. Politika mě baví, ale nejlepší je, sledovat ji z povzdálí. Avšak jak se říká, nikdy neříkej nikdy," uzavřel Ondřej Provazník.