„Pro děti bude připravená například zahradnictví, policejní stanice či venčení psů, " řekl dále Antonín Bartošík převlečený za krajánka. Jak se ukázaly, pro děti to znamenalo, že budou v týmech skládat puzzle, závodit na slalomu či navíjet na vodítko-provázek psy.

Akce sklidila velký ohlas místních. Děti došly v převlečení za piráta, kovboje, indiánku či princeznu. Po parketě se však proháněl i Spiderman, šmoulové a ani ne dvouleté medvídě. Vedle zase křepčily víly s princeznami, zatímco kousek dále se šermoval mušketýr s korzárem.

„Hodně se mi tady líbí, nejvíc navíjení pejsků," řekla Štěpánka Řezáčová v převleku tanečnice. Nejen děti však dorazily v maskách, přidalo se k nim i několik dospělých. K potkání byl například další šmoula, zdravotníci, čarodějnice nebo rastafarián.

Na akci dorazili také oba starostové, jak dřínovský, tak pavlovický. „Zájem je velký, sám to vidíte," říká první muž Pavlovic Milan Lešikar při pohledu na zaplněný sál. „A to je nás jen tři sta, " dodává. „Akci pořádáme s Dřínovem, letos ji zde máme podruhé, " říká starosta.