Na Olympic Permanentní tour zazní písně z posledních třech alb Souhvězdí šílenců, Souhvězdí drsňáků a Souhvězdí romantiků. Fanoušci se můžou těšit i na prověřené hity jako Osmý den, Slzy tvý mámy nebo Želva, bez kterých by nemohl žádný koncert Olympicu chybět.

„Jakmile začneme hrát, už zhruba po druhé písničce začnou lidé skandovat Želva, Želva! To je neuvěřitelné. Tahle písnička si našla svou cestu v roce 1966 a vítězně táhne celou naší historií. A pořád ji mám rád,“ směje se Petr Janda, který na nejnovějším albu Souhvězdí romantiků spolupracoval s takovými jmény jako Karel Šíp, Eduard Krečmar nebo s mladým textařem Ondřejem Fenclem.

„Ondřej mě oslovil s tím, že by pro mne chtěl něco napsat. Pak poslal nějaké texty a vyšlo to. Na mé minulé desce měl jeden text, na poslední už tři,“ dodává Janda.

Kapela Olympic vznikla v roce 1962. V současnosti hrají ve složení Petr Janda (kytara, zpěv), Milan Broum (basová kytara, zpěv), Jiří Valenta (klávesy) a jako stálý host Martin Vajgl (bicí). Za dobu existence kapely Janda složil na tisíc písniček, kapela vydala dvaadvacet alb, získala tři Zlaté a tři České slavíky.

Na koncert Olympicu se můžete těšit už jednadvacátého listopadu od devatenácti hodin v Prostějově. Vstupenky na koncert můžete koupit zde