Programem na hlavním pódiu budou provázet dva talentovaní hudebníci, Marek Relich a raperka Desiré.

„Tento rok máme mnohem víc umělců než loni. Minulý rok byl festival dvoudenní, ale lidí nebylo za ty dva dny tolik, tak jsme se rozhodli, že radši uděláme bohatší program v jeden den," sdělila pořadatelka akce Gabriela Ottová.

Druhým stanovištěm bude zámecké sklepení, které se soustředí na elektronickou hudbu. Zahrají DJové z prostějovského ECHA a až z Londýna přijedou DJ LukedB a Digital Drop Project.

Poslední místo, na kterém bude možné vidět vystupující je Kamenný sál v zámku, který je věnovaný živé akustické hudbě v podání Jirky Drtila nebo zobcové flétny Davida Soldána.

Benefice se neskládá jenom z kapel a hudebníků, ale děti se můžou těšit i na skupinu bavičů Klaun Family, kteří svým číslem potěší nejednoho příznivce klaunů.

Na letošní ročník si organizátoři připravili projekt financování pomocí veřejnosti prostřednictvím crowdfundingového serveru hithit.cz.

Přispět může každý a to jakoukoliv částkou od padesáti korun nahoru.

Mimo festivalových vstupenek pořadatelé nabízí i zvýhodněné vstupné na prohlídky Plumlovského zámku, kde se akce koná.

„Výtěžek ze vstupného půjde na pomoc Fondu ohrožených dětí v Olomouci, protože prostějovský zkrachoval. A protože chceme pomáhat i dál, tak jsme se rozhodli, že dáme peníze, které vybereme, Olomouci," vysvětlila Gabriela Ottová.

Důležitou součástí festivalu je i londýnské firma Blondes & Diamonds, která eticky vyrábí trička. Ty bude možné si koupit za zvýhodněné ceny a chybět nebudou ani trička s potiskem Child at Heart.

Návštěvníci si mohou nechat pomalovat obličej a pak se nechat vyfotit na památku ve speciálních foto koutcích. Milovníci krásných dovedností si můžou vyzkoušet workshop, kde se bude malovat keramika a sklo.

LÍSTKY ZDARMAProstějovský deník má pro své čtenáře volné lístky na benefiční akci Child at Heart.

Stačí, když se ve středu 19. srpna ve 13.00 hodin dovoláte do redakce na telefonní číslo 582 310 321 a správně odpovíte na soutěžní otázku.

Ta zní: Komu je věnovaný výtěžek benefice? Po dvou lístcích získá prvních deset volajících.

Marek Keppert