Smíšené pocity zažívá i defenzivní opora Jestřábů Robert Jedlička.

„Potřebujeme šestého hráče. Doufal jsem, že fanoušci nastoupí, ale nepřišli," smutnil prostějovský obránce.

S Jihlavou jste doma vyhráli, ale v týdnu jste v Třebíči podali nepříliš povedený výkon. Byli jste v sobotu stále na vítězné domácí vlně?
My jsme jeli na té jihlavské vlně. Nic jiného než výhru jsme nebrali a ani jsme si to nepřipouštěli. V Třebíči na nás vletěli a dostali jsme dva blbé rychlé góly. V sobotu jsme to nepřipustili.

Jaké byly pocity po první třetině, prohrávali jste 0:1 a fanoušci na vás pískali?
Je to sporné. Myslím si, že jsme měli více ze hry. Neměli jsme sice tolik střel, ale celkově jsme byli lepší a myslím si, že právem jsme to otočili. Šli jsme za výhrou.

Hokejisté Prostějova slavili výhru nad Rebelem bez svých fanoušků

Takto to vypadalo v sobotním zápase Jestřábů s Havlíčkovým Brodem. Foto: DENÍK/Lukáš Horák

Druhé domácí vítězství, ale také druhý zápas bez kotle. Co říci k tomuto?
Je to škoda. My potřebujeme toho šestého hráče. Doufal jsem, že už fanoušci nastoupí, ale nepřišli. Myslím si, že by si měli sednout a něco vymyslet a rozlousknout tento problém. Potřebujeme, aby nám fandili.

Jste v prostějovském dresu už dlouho, zažil jste takové situace?
Zažil jsem podobné situace, ale ne že by trvaly tak dlouho. Fanoušci třeba bojkotovali jednu nebo dvě třetiny. Tentokrát je to delší dobu a je to pro nás nepříjemné, že kluci? (hokejisté, kteří se šli po zápase rozběhat přikyvovali Jedličkovým slovům)

Co znamená pro tým, hrát v takovém tichu.
Ono úplné ticho není, nějaký hluk tu je a lidé povzbuzují, ale je to horší. Když nastoupí kotel, tak my nastoupíme o to víc a budeme důraznější a atmosféra nám bude pomáhat.