Přerovští hokejisté na tříbodový zisk čekají již sedm zápasů. V derby s Prostějovem měli přitom Zubři více šancí, ale opět vyhořeli v koncovce. Domácí kouč Jaroslav Beck se však cítil poškozen verdikty sudího Jeřábka.

Ten uznal vyrovnávací gól Prostějova, aniž by svítilo červené světlo, a naopak domácím upřel branku při samostatných nájezdech pro údajné posunutí brankové konstrukce.

„To co se nám teď stává, že ve Vsetíně utkání zbytečně prohrajeme vlastní brankou a tady rozhodčí uzná gól na 1:1, který nikdo nikdy neviděl, je opravdu neuvěřitelné. Ani brankový rozhodčí ho neviděl. Gól možná viděli naši obránci, kteří si nebyli jisti, zda-li byl, nebo ne. A poté prohrajeme utkání po nájezdu, který skončí regulérním gólem. Rozhodčí stál u branky a moc dobře to viděl. Je to neskutečná prasečina a šílená věc. K tomu opravdu nemám další komentář,“ řekl Beck pro přerovské stránky.

„Byl to velmi náročný zápas, který se začal šíleně vyvíjet už na začátku. Rozhodčí nasadil velmi přísný metr a my jsme měli mnoho vyloučených hráčů. Naštěstí se nám to ale podařilo ubránit. Jsem rád, že jsme v závěru ubránili bod a pak vyhráli na nájezdy,“ uvedl prostějovský kouč Aleš Flašar.