Deník region
1/19 Počet mutlimédií zpět do galerie
Všechny fotky v galerii ×
×
REKLAMA
Raději sbírejte čerstvě rozkvetlé květy, nikoliv poupata
Popis

Raději sbírejte čerstvě rozkvetlé květy, nikoliv poupata

Zdroj: Deník/Kateřina Němcová

Květy černého bezu raději stříhejte, abyste je nepřipravili o cenný pyl
Popis

Květy černého bezu raději stříhejte, abyste je nepřipravili o cenný pyl

Zdroj: DENÍK/Kateřina Němcová

Při trhání můžete rostlinu poničit
Popis

Při trhání můžete rostlinu poničit

Zdroj: DENÍK/Kateřina Němcová

Každý květ zbavte nežádoucího hmyzu
Popis

Každý květ zbavte nežádoucího hmyzu

Zdroj: DENÍK/Kateřina Němcová

Nasbírejte dostatečné množství květů
Popis

Nasbírejte dostatečné množství květů

Zdroj: DENÍK/Kateřina Němcová

Citrony omyjte a nakrájejte na plátky
Popis

Citrony omyjte a nakrájejte na plátky

Zdroj: DENÍK/Kateřina Němcová

Převařenou vodu, květy, citrony umístěte do velké nádoby
Popis

Převařenou vodu, květy, citrony umístěte do velké nádoby

Zdroj: DENÍK/Kateřina Němcová

Přidejte kyselinu citronovou
Popis

Přidejte kyselinu citronovou

Zdroj: DENÍK/Kateřina Němcová

Zakryjte pokličkou a nechte louhovat 24 hodin
Popis

Zakryjte pokličkou a nechte louhovat 24 hodin

Zdroj: DENÍK/Kateřina Němcová

Následně přeceďte přes jemné plátýnko
Popis

Následně přeceďte přes jemné plátýnko

Zdroj: DENÍK/Kateřina Němcová

Nechte důkladně rozpustit
Popis

Nechte důkladně rozpustit

Zdroj: DENÍK/Kateřina Němcová

Nakonec slijte do nádob
Popis

Nakonec slijte do nádob

Zdroj: DENÍK/Kateřina Němcová

Suroviny na perlivou limonádu jsou dost podobné
Popis

Suroviny na perlivou limonádu jsou dost podobné

Zdroj: DENÍK/Kateřina Němcová

Květy bezu, vodu, cukr a citron smíchejte ve velké nádobě
Popis

Květy bezu, vodu, cukr a citron smíchejte ve velké nádobě

Zdroj: DENÍK/Kateřina Němcová

Když přidáte špetku droždí, vše půjde rychleji
Popis

Když přidáte špetku droždí, vše půjde rychleji

Zdroj: DENÍK/Kateřina Němcová

Nápoj začne velmi brzy perlit a bude lehce zakalený
Popis

Nápoj začne velmi brzy perlit a bude lehce zakalený

Zdroj: DENÍK/Kateřina Němcová

Po slití do láhví vidíte krásné perlení
Popis

Po slití do láhví vidíte krásné perlení

Zdroj: DENÍK/Kateřina Němcová

Vlevo bezová limonáda, vpravo louhující se bezový sirup
Popis

Vlevo bezová limonáda, vpravo louhující se bezový sirup

Zdroj: DENÍK/Kateřina Němcová

Nejnovější galerie
Věra Běhalová (první zleva) se spolužačkami z gymnázia v Prostějově, jaro 1941.

Věra Běhalová: statečná žena, historička umění, politická vězeňkyně a emigrantka

Dominik Drmola

Budou kořalky? Slyšel po zápase čtyřgólový otaslavický kapitán Drmola

Obnovená premiéra fotbalového Brodku u Prostějova (v modrém) v krajské soutěži skončila výrazným vítězstvím. Soupeř z Pavlovic u Přerova si odvezl čtyři kousky. 14.8. 2022

Čekali téměř půl století. Mladé pušky z Brodku rozstřílely soupeře z Přerovska

Druhá liga: Varnsdorf - Prostějov 2:0 (1:0).

FOTO: Dvě penalty, zranění kapitána a porážka. Prostějov nestačil na Varnsdorf

Hlavní stránka
předchozí fotka následující fotka
Raději sbírejte čerstvě rozkvetlé květy, nikoliv poupata
Květy černého bezu raději stříhejte, abyste je nepřipravili o cenný pyl
Při trhání můžete rostlinu poničit
Každý květ zbavte nežádoucího hmyzu
Nasbírejte dostatečné množství květů
Citrony omyjte a nakrájejte na plátky
Převařenou vodu, květy, citrony umístěte do velké nádoby
Přidejte kyselinu citronovou
Zakryjte pokličkou a nechte louhovat 24 hodin
Následně přeceďte přes jemné plátýnko
Nechte důkladně rozpustit
Nakonec slijte do nádob
Suroviny na perlivou limonádu jsou dost podobné
Květy bezu, vodu, cukr a citron smíchejte ve velké nádobě
Když přidáte špetku droždí, vše půjde rychleji
Nápoj začne velmi brzy perlit a bude lehce zakalený
Po slití do láhví vidíte krásné perlení
Vlevo bezová limonáda, vpravo louhující se bezový sirup