Deník region
4/11 Počet mutlimédií zpět do galerie
Všechny fotky v galerii ×
×
REKLAMA
Creme brulée
Popis

Creme brulée

Zdroj: se svolením Jakuba Trčky

Jakub Trčka, šéfkuchař Tiskárna Restaurant v Hranicích
Popis

Jakub Trčka, šéfkuchař Tiskárna Restaurant v Hranicích

Zdroj: se svolením Jakuba Trčky

Jahodový džem s vanilkou a rebarborou
Popis

Jahodový džem s vanilkou a rebarborou

Zdroj: se svolením Jakuba Trčky

Špenátový knedlík s oříškovým máslem a piniovými oříšky
Popis

Špenátový knedlík s oříškovým máslem a piniovými oříšky

Zdroj: se svolením Jakuba Trčky

Jahodový džem s vanilkou a rebarborou
Popis

Jahodový džem s vanilkou a rebarborou

Zdroj: se svolením Jakuba Trčky

Špenátový knedlík s oříškovým máslem a piniovými oříšky
Popis

Špenátový knedlík s oříškovým máslem a piniovými oříšky

Zdroj: se svolením Jakuba Trčky

Špenátový knedlík s oříškovým máslem a piniovými oříšky
Popis

Špenátový knedlík s oříškovým máslem a piniovými oříšky

Zdroj: se svolením Jakuba Trčky

Špenátový knedlík s oříškovým máslem a piniovými oříšky
Popis

Špenátový knedlík s oříškovým máslem a piniovými oříšky

Zdroj: se svolením Jakuba Trčky

Creme brulée
Popis

Creme brulée

Zdroj: se svolením Jakuba Trčky

Jakub Trčka, šéfkuchař Tiskárna Restaurant v Hranicích.
Popis

Jakub Trčka, šéfkuchař Tiskárna Restaurant v Hranicích.

Zdroj: se svolením Jakuba Trčky

Doporučujeme vám
Chance liga: 6. semifinále: Prostějov - Vsetín(27.3.2023)
Přehrát video

FOTO: Tři tyčky a nešťastný gól. Jestřábům po šestém semifinále končí sezona

Ve Špalíčku se vyráběly velikonoční vajíčka i pomlázky. Foto: Jan Bílek

Lidová tvořivost v galerii Špalíček: Výroba netradičních velikonočních vajíček

Oblíbené závody v uzlování malých hasičů, se uskutečnily v mostkovické sokolovně. Memoriál Pavla Lišky pořádali již potřetí dobrovolní hasiči z Domamyslic. 25.3. 2023
Přehrát video

Na 150 malých hasičů uzlovalo o šmodrchel, který braly Doloplazy a Mostkovice

Terezské údolí najdou výletníci na rozmezí Olomoucka a Prostějovka.

Ladoňky zdobí Terezské údolí v srdci Hané. Skála byla svědkem tragické lásky

Hlavní stránka
předchozí fotka následující fotka
Creme brulée
Jakub Trčka, šéfkuchař Tiskárna Restaurant v Hranicích
Jahodový džem s vanilkou a rebarborou
Špenátový knedlík s oříškovým máslem a piniovými oříšky
Jahodový džem s vanilkou a rebarborou
Špenátový knedlík s oříškovým máslem a piniovými oříšky
Špenátový knedlík s oříškovým máslem a piniovými oříšky
Špenátový knedlík s oříškovým máslem a piniovými oříšky
Creme brulée
Jakub Trčka, šéfkuchař Tiskárna Restaurant v Hranicích.