Deník region
2/11 Počet mutlimédií zpět do galerie
Všechny fotky v galerii ×
×
REKLAMA
Creme brulée
Popis

Creme brulée

Zdroj: se svolením Jakuba Trčky

Jakub Trčka, šéfkuchař Tiskárna Restaurant v Hranicích
Popis

Jakub Trčka, šéfkuchař Tiskárna Restaurant v Hranicích

Zdroj: se svolením Jakuba Trčky

Jahodový džem s vanilkou a rebarborou
Popis

Jahodový džem s vanilkou a rebarborou

Zdroj: se svolením Jakuba Trčky

Špenátový knedlík s oříškovým máslem a piniovými oříšky
Popis

Špenátový knedlík s oříškovým máslem a piniovými oříšky

Zdroj: se svolením Jakuba Trčky

Jahodový džem s vanilkou a rebarborou
Popis

Jahodový džem s vanilkou a rebarborou

Zdroj: se svolením Jakuba Trčky

Špenátový knedlík s oříškovým máslem a piniovými oříšky
Popis

Špenátový knedlík s oříškovým máslem a piniovými oříšky

Zdroj: se svolením Jakuba Trčky

Špenátový knedlík s oříškovým máslem a piniovými oříšky
Popis

Špenátový knedlík s oříškovým máslem a piniovými oříšky

Zdroj: se svolením Jakuba Trčky

Špenátový knedlík s oříškovým máslem a piniovými oříšky
Popis

Špenátový knedlík s oříškovým máslem a piniovými oříšky

Zdroj: se svolením Jakuba Trčky

Creme brulée
Popis

Creme brulée

Zdroj: se svolením Jakuba Trčky

Jakub Trčka, šéfkuchař Tiskárna Restaurant v Hranicích.
Popis

Jakub Trčka, šéfkuchař Tiskárna Restaurant v Hranicích.

Zdroj: se svolením Jakuba Trčky

Doporučujeme vám
Účastníci přednášky v sále knihovny.

V prostějovské knihovně se konala přednáška o zmizelých židovských sousedech

Kapela Dymytry, koncert.

Na Hanou přivezou jaro tvrdí rockeři. V Prostějově vystoupí Dymytry i Traktor

Jak oslavit co nejlépe pololetní vysvědčení s kamarády? Přeci pyžamovou párty v plumlovské školní družině.
Přehrát video

VIDEO: Hurá, pyžamová párty. Plumlovští školáci slavili v družině vysvědčení

Fotograf Jiří Baran zachytil Pustevny poslední lednovou neděli tak, jak je obvyklé.

OBRAZEM: Beskydská metropole opět nezklamala. Takto plno je na Pustevnách stále

Hlavní stránka
předchozí fotka následující fotka
Creme brulée
Jakub Trčka, šéfkuchař Tiskárna Restaurant v Hranicích
Jahodový džem s vanilkou a rebarborou
Špenátový knedlík s oříškovým máslem a piniovými oříšky
Jahodový džem s vanilkou a rebarborou
Špenátový knedlík s oříškovým máslem a piniovými oříšky
Špenátový knedlík s oříškovým máslem a piniovými oříšky
Špenátový knedlík s oříškovým máslem a piniovými oříšky
Creme brulée
Jakub Trčka, šéfkuchař Tiskárna Restaurant v Hranicích.