Mohelnice – Určice 3:1 (2:1)

Branky: 13. Navrátil, 40. Šrot, 88. Havlíček – 23. Bořil. ČK: 32. Kašpárek. Diváků: 150.

Sestava Určic: Miler – Svoboda, Černý, Přikryl, Mikeš (75. Havlena) – Ulmann, Mlčoch, Los, Javořík – Bořil, Kašpárek. Trenér: Svatopluk Kovář.

Jeden ze spolufavoritů soutěže vyučil borce Sokola v trestání školáckých chyb. „Tu první vyrobil na konci úvodní čtvrthodiny gólman Miler, když špatným odkopem umožnil domácím snadno otevřít skóre. Pak sice Bořil po centru Javoříka vyrovnal, ale následovalo hodně přísné vyloučení Kašpárka a branka do šatny, kterou si dezorientovaný Mikeš dal do vlastní sítě,“ naříkal určický kormidelník Svatopluk Kovář.

Po změně stran jeho ovečky sympaticky nesložily zbraně a v oslabení favoritovi zle zatápěly. „V tomhle mě kluci potěšili: že nepřestali bojovat a nebyli daleko od vyrovnání. Bohužel Javořík v šanci neprostřelil brankáře a v samotném závěru Mohelnice z brejku rozhodla. My se teď musíme vážně zamyslet nad důvody, proč pořád dokola přicházíme zbytečně o body. Všichni hráči vědí, že za to můžou individuální hrubky, a přesto je neustále opakují. Musí přijít zlepšení,“ burcoval Kovář.