„Přiznám se, že vůbec nemám rád zápasy prvního s posledním. Většinou to svádí všechny zainteresované k určitému podcenění a to nikdy není dobré," varoval na klubových stránkách před podceněním soupeře prostějovský lodivod František Jura.

Prostějov po výborném podzimu sice vede MSFL, ale v posledních zápasech se Jurovým svěřencům tolik nedaří. Od prohry ve Velkém Meziříčí Hanáci ještě nevyhráli, a tak sbírají jen remízy.

„My v realizačním týmu uděláme všechno, abychom Líšeň nepodcenili. Budiž pro nás varováním poslední výsledek Líšně, nastřílet jakémukoliv soupeři v MSFL šest branek není jenom tak. Nám ovšem nezbývá nic jiného než jít tvrdě za vítězstvím. Už tři kola jsme nevyhráli, a pokud chceme být po podzimu nejlepší, tak prostě doma musíme urvat tři body," zdůraznil prostějovský trenér.

Hanáky drží na prvním místě také neúspěchy druhých Vítkovic.

„Zatím nám vcelku nahrávají výsledky soupeřů, ale určitě tomu tak nebude do nekonečna. Navíc se na nás začíná nepříjemně tlačit Uničov a také Kroměříž. Vzhledem k našim zaváháním se tabulka vyrovnává," připomněl František Jura.

Co, ale dělá Prostějovským radost, je zájem fanoušků. Lidí chodí stále víc a vznikly dokonce dva kotle.

„Věřím, že opět přijde hodně diváků včetně těch dvou skupin, které nás hlasitě povzbuzují, a my se jim odvděčíme výhrou," poznamenal trenér 1. SK František Jura.

Zápas začne v sobotu v 14.30 na prostějovském trávníku.