Co říci po domácí prohře s Lískovcem?

Převládá hodně velké zklamání, protože jsme doma snad ještě nezískali tři body. Teďka můžeme být rádi za podzim. Tam jsme si naštěstí body nahráli. Naše jaro je opravdu strašné, každý nás přehrává. Nedokážeme si vytvořit žádné šance a porážíme se především vlastními chybami.

Jednou takovou chybou byl i první gól, který padl ve druhé minutě. Jak moc ovlivnil další průběh?

Samozřejmě každý brzký gól hru ovlivní. My jsme si říkali, že budeme hrát ze zabezpečené obrany a na Lískovec pořádně vletíme. Přitom jsme dostali hned z první akce branku. To byla individuální chyba, což se nám v poslední době stává často. Takto se porážíme sami.

Co vám naopak chybělo k srovnání na 2:2?

Tak 2:2? (kroutí hlavou) Hlavní problém je vytvořit si šance. My dáme kontaktní gól, zbývá nám patnáct minut do konce a my nejsme schopní dostat balon na jejich půlku. Soupeře jsme nezatlačili, přitom stačilo jen odvrátit jejich balony. Pokud nevystřelíme, tak nemůžeme vyhrávat. To je potom těžké.

Tým se dlouhodobě trápí. Leží na vás ta pověstná deka?

V krizi se nacházíme, ale neřekl bych, že by nás to nějak svazovalo. Prostě se nedaří jaro. Asi by bylo nejlepší, kdyby skončila sezona a my se v klidu připravili na novou.

Jak to vlastně působí na tým, ten byl zvyklý vyhrávat. Loni jste postoupili, na podzim jste se stali překvapením divize. Zkraje jara jste dokonce sahali po první příčce. Je to nyní šok?

Zklamaní jsme úplně všichni. Navíc jsme si naši hrou odradili i diváky. Tady vždycky chodil plný dům, ale teď už to tak není. Fanoušky odrazujeme sami svými výkony, což je špatně. Musíme diametrálně změnit přístup a vrátit se k poctivé fotbalovosti a přímočarosti, kterou jsme měli v kraji i v divizi na podzim. Bohužel jaro je celé špatné, herně se nedaří, nedáváme góly a nejde nám ani obranná fáze. Na naší hře se momentálně nedá najít nic dobrého.

Čekají vás ještě dva zápasy. Jak přilákat fanoušky zpět?

Každopádně bychom se měli nad sebou zamyslet a dohrát poslední dva duely se ctí. Musíme už konečně vyhrát, aby vůbec někdo na nás příští sezonu chodil.