Dolany - Hněvotín 5:0 (2:0)

V okresním derby týmů ze spodní části tabulky se zrodil jasný výsledek. Dolany si partii dobře rozehrály už v prvním poločase a brzy po pauze Liška zvyšoval už na 3:0. V závěru ještě domácí přidali Hněvotínu dvě branky a Martin Liška se mohl těšit z hattricku.

Zdroj: DENÍK/OKFS

Lutín - 1. HFK Olomouc B 1:0 (0:0)

Souboj prvního HFK B s druhým Lutínem ovlivnila červená karta pro Tilkeridise, více než poločas pak hráli hosté v oslabení. Domácí Lutín tak měl řadu příležitostí, které se ale nepodařilo Sigmě proměnit. Naopak v závěru ještě dvakrát zahrozili mladicí z olomoucké rezervy, nakonec ale lutínský střelec Tomáš Los rozradostnil svůj tým a fanoušky vítězným gólem v 89. minutě.

Zdroj: DENÍK/OKFS

Medlov - Všechovice 2:0 (1:0)

Medlov přestál proti Všechovicím úvodní náznaky šancí a šel do vedení, když se v předbrankovém prostoru uplatnil Karel Kuchta. Všechovice dál hrozily a vytvářely si příležitosti k vyrovnání, ale domácí přidali pojistku a přestáli i další šance hostů s čistým kontem.

Zdroj: DENÍK/OKFS

Velké Losiny - Zábřeh 1:0 (0:0)

Ve Velkých Losinách přivítali Zábřeh a na gól se čekalo až takřka do závěrečné dvacetiminutovky. Hosté předtím hrozili spíše z protiútoků, nakonec se ale útočná akce podařila Velkým Losinám, jediná branka rozhodla o dalším plném zisku a setrvání ve skupině vedoucích týmů soutěže.

Zdroj: DENÍK/OKFS

Želatovice - Černovír 1:4 (0:2)

Tři body si ze Želatovic odvezli fotbalisté Černovíra. Domácím se nepodařilo uhlídat olomoucký mančaft při standardkách a i když Želatovice po pauze snížily na 1:2, Černovír opět odskočil a od šedesáté minuty úspěšně hájil tříbrankový náskok.

Zdroj: DENÍK/OKFS

Kralice na Hané - Přerov 1:0 (0:0) Pen: 5:4

Duel Kralic na Hané s Přerovem branku během devadesáti minut nenabídl a tak došlo na pokutové kopy, v nich bylo hned několik střelců neúspěšných a nakonec se radovali z bodu navíc domácí hráči z Prostějovska.

Zdroj: DENÍK/OKFS

Dubicko - Rapotín 3:0 (2:0)

Fotbalistům Dubicka se podařilo coby nováčkovi poprvé bodovat v sezoně naplno. Proti Rapotínu hráli dlouho přesilovku, když hostující hráč zastavil míč směřující do branky rukou a viděl červenou kartu. Z následné penalty domácí otevřeli skóre, které do pauzy ještě navýšili a tři body už si dokázali v Dubicku pohlídat.

Zdroj: DENÍK/OKFS

Dohrávka 7. kola

Všechovice – 1. HFK Olomouc B 1:2 (1:2)

Cenné tři body vybojovali na hřišti Všechovic hráči B-týmu třetiligového HFK. Už v první půli se Olomoučanům podařilo dvakrát skórovat, domácí však také reagovali gólem. Druhá část zápasu přinesla spíše šance hostů, kteří si výhru už nenechali vzít.

Zdroj: DENÍK/OKFS