Určice - Chválkovice 4:0 (2:0)

Určice ukončily sérii jasných porážek vysokým vítězstvím. Týmu z Prostějovska nestačily Chválkovice. Kromě čtyř gólů si domácí fotbalisté připravili pro diváky také festival neproměněných šancí. To je ale nakonec mrzet nemuselo.

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Velké Losiny - Želatovice 1:0 (0:0)

Velké Losiny dlouho hrály se Želatovicemi vyrovnanou partii, a když už to vypadalo na remízu, povedl se domácím rychlý protiútok. Jakub Zatloukal skóroval v 90. minutě a odstartoval euforii Velkých Losin.

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Dolany - 1. HFK Olomouc B 0:2 (0:1)

Mladíci z Olomouce zaměstnávali obranu Dolan už od úvodních minut. Po náznacích šancí přišla ve 25. minutě první branka a těsné vedení béčko Holice dlouho drželo. Pojistku přidali hosté čtvrthodiny před koncem z rohového kopu.

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Kojetín-Kovalovice - Rapotín 0:1 (0:0) Pen: 4:5

Duel Kojetína-Kovalovic proti Rapotínu gól v základní hrací době nepřinesl a ke slovu se tak dostali brankáři a střelci pokutových kopů. V této činnosti se vedlo lépe hostům ze Šumperska, kam nakonec putoval bonusový bod.

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Hněvotín - Lutín 2:1 (0:1)

Lutín šel na hřišti Hněvotína rychle do vedení, ale po pauze už se radovali jen domácí. Skóre srovnali ze standardky s přispěním lutínského hráče a po pár minutách druhé půle už Hněvotín vedl. K vidění byla ještě řada dalších tutovek i neproměněná penalta.

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Medlov - Kralice na Hané 0:1 (0:1)

Jediná trefa rozhodla o vítězi také v Medlově. Díky gólu Martina Neorala po půlhodině hry slavily Kralice na Hané a domácí Medlov už jim cestu za třemi body zkomplikovat nedokázal.

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Ústí - Zábřeh 4:0 (2:0)

Prvenství v soutěži potvrdilo Ústí výsledkem 4:0 proti Zábřehu. Domácí nakročili za výhrou po třiceti minutách na hřišti a pak už skóre rostlo jen ve prospěch lídra z Ústí.

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS