Rapotín - Všechovice 0:1 (0:1)

Jediná trefa rozhodla utkání v Rapotíně ve prospěch hostujících Všechovic. Domácí inkasovali po dvaceti minutách hry ze standardní situace a hráči Všechovic už nejtěsnější náskok nepustili.

Zdroj: Youtube

Dolany - Medlov 5:4 (1:3)

Nevídanou přestřelku nabídl zápas v Dolanech. Domácí celek ztrácel po prvním poločase na Medlov dvě branky, ale brzy po pauze se karta obrátila. Dolanští skórovali třikrát během pěti minut a převzali otěže utkání. Hosté ještě srovnali na 4:4, poslední slovo však měly Dolany a čtvrthodiny před koncem viděli domácí fanoušci devátý a rozhodující gól.

Zdroj: Youtube

1. HFK Olomouc B - Černovír 2:1 (0:1)

Olomoucké derby zvládli za tři body fotbalisté B-týmu 1. HFK Olomouc. Černovír se svými fanoušky v zádech šel na stadionu Holice do vedení a měl i další tutovky, kterými mohli hosté svůj náskok vylepšit. Jenže v první půli už se skóre neměnilo a po přestávce už pálili ostrými jen domácí. Dvěma góly se béčku Holice podařilo duel otočit.

Zdroj: Youtube

Přerov - Zábřeh 1:0 (1:0)

Mnoho šancí nepřinesl souboj Přerova se Zábřehem a tak byla nakonec trefa Martina Kollera z úvodní části zápasu tou jedinou a vítěznou pro domácí Viktorii.

Zdroj: Youtube

Hněvotín - Lutín 0:2 (0:1)

Další derby se hrálo na hřišti v Hněvotíně, kam zavítal vedoucí celek soutěže z nedalekého Lutína. A favorit si na půdě soupeře poradil. Hosté udrželi čisté konto a dvěma přesnými zásahy vybojovali další plný bodový zisk.

Zdroj: Youtube

Kralice na Hané - Želatovice 2:1 (0:1)

Želatovice na trávníku Kralic zvládly lépe závěr úvodního dějství a domácí tak vstupovali do druhého poločasu s mírnou ztrátou. Během dvaceti minut ale Kralice na Hané využily své převahy. Fotbalisté z Prostějovska dvakrát skórovali a udrželi výsledek až do konce. Záznam druhé části prvního poločasu bohužel není k dispozici.

Zdroj: Youtube

Dubicko - Velké Losiny 2:1 (1:0)

Autové vhazování bylo u zrodu obou gólů Dubicka v duelu s Velkými Losinami. Domácí celek vedl ve 47. minutě 2:0. Po půlhodině hry přitom mohli hosté vyrovnat, ale zakončení hlavou mířilo jen do břevna.  Fotbalisté ze Šumperska snížili 25 minut před koncem, Dubicko už si však tři body vzít nenechalo.

Zdroj: Youtube