Zápas začal v režii Kozlovic. Ale v prvních deseti minutách se nedokázali střelecky prosadit. Ve dvanácté minutě pak došlo k srážce Tomčíka s Drešrem. Kozlovický hráč střet odnesl zlomeninou nohy a z trávníku jej odvezla sanitka. Nepříjemná událost otřásla všemi hráči, především pak hostujícím celkem. Ten než se vzpamatoval ze ztráty spoluhráče také inkasoval. Zleva zaútočil Vogl, který kličkou obešel obránce a vstřelil úvodní branku. O čtyři minuty později však podrazil konický gólman Rec Střelce a sudí Kašpar nařídil pokutový kop. Ten s přehledem proměnil Kaďorek. Hostující celek poté zvyšoval svůj tlak na konickou obranu, ale branka nepřišla.

Po změně stran se kozlovičtí snažili dostat do vedení, ale jejich pokusy byly velmi nepřesné. V šedesáté minutě pak Petrášův pokus z dálky vychytal Rec, ten svůj tým několikrát podržel. Konice se do vyložených šancí nedostávala jen jednou se do rychlého protiútoku probojoval Antl, ale byl zastaven obranou. Deset minut před koncem prověřil Rece Schlehr z otočky, ale neprostřelil jej. Zápas nakonec skončil nerozhodně 1:1.

„Podle průběhu hry je výsledek pro nás ztrátou. Konice vůbec nic nepředvedla," nechápavě kroutil hlavou kozlovický trenér Tomáš Martínek. Také se snažil najít příčinu neúspěchu: „Nás ovlivnilo zranění Jardy Tomčíka. O pět minut později jsme dostali gól. Potom jsme tlačili, ale podařilo se nám jen srovnat. Byli jsme lepším týmem, ale nedokázali jsme se prosadit."

Konický kouč mohl být naopak spokojený.

„Bod s Kozlovicemi je vždy plusový. Oplatila se nám opět naše taktika. Kdyby nebyla ta nešťastná penalta, tak bychom 1:0 vyhráli," řekl po utkání konický lodivod Roman Jedlička. Také podle něho zápas ovlivnil nešťastný úraz zkraje hry: „Je to špatné, když se klukovi zlomí noha. Ovlivní to samozřejmě všechny. Je to nepříjemná věc."

Sokol Konice – FK Kozlovice 1:1 (1:1)

Branky: 19. Vogl – 23. Kaďorek (z pen.). Rozhodčí: Kašpar – Dorušák, Fojtek. ŽK: Rec, Řehák, Vogl – Navrátil. Diváků: 40.

Konice: Rec – Vogl, Řehák, Sedláček P., Bílý – Drešr, Kořenovský, Sedláček T., Václavek (86. Burget) – Antl (90. Olejníček), Kováč(70. Blaha). Trenér: Roman Jedlička.

Kozlovice: Mánek – Střelec, Král Mar., Král Mich., Zezula – Heger, Tomčík (12. Petráš), Schlehr, Kaďorek – Talla (57. Šolín), Dohnal (73. Navrátil). Trenér: Tomáš Martínek.