„Má zkušenosti, vidí ten fotbal, umí komunikovat a samozřejmě nás k tomu dovedla i situace. Zatím se nám totiž nepodařilo dalšího stopera sehnat, takže to řešíme z vlastních řad,“ prozradil trenér Všechovic Zbyněk Vinklar.

Dříve technicky skvěle vybavený ofenzivní hráč a reprezentant, jemuž bude v létě 43 let, by u posledního týmu divize E mohl dostat netradiční a zcela novou roli. Proti Valašskému Meziříčí hájil střed defenzivy společně se Zdeňkem Mertou.

„Je to pro nás alternativa, ale zkusíme vymyslet ještě něco jiného. Jsme ve fázi hledání, příště vyzkoušíme zase něco dalšího,“ řekl Vinklar.

Stoprocentním dojmem defenziva proti pátému týmu divize F nepůsobila. Domácí zvítězili 4:0, trefil se i Marek Staněk, který na podzim působil právě ve Všechovicích.

„Soupeř působil kompaktně, projevil vysokou kvalitu. V momentálním rozpoložení jsme na něj nestačili. Přehrávali nás v záložní řadě, kde jsme na ně pohybově nestačili,“ všiml si všechovický kouč.

Další utkání odehraje Tatran v sobotu od 15 hodin na umělé trávě SK Hranice. Rozdá si to s přerovskou Viktorkou, tedy možným konkurentem v boji o udržení se v soutěži.