Do úvodního kola "Můj skvělý tým" jste poslali desítky fotografií. Redakce Deníku poté vybrala finálovou dvacítku, ze které čtenáři hlasovali o třech nejorioginálnějších snímcích. Jak anketa dopadla? Podívete se ZDE.

Vítězné snímky pak budou otištěny ve Sportovním deníku již toto pondělí 1. července. Nezapomeňte si proto koupit váš regionální Deník.

Fotbaloví nadšenci se přitom nenechali zahanbit ani u druhého tématu soutěže s Pralesním fotbalovým létem. Do čtvrtka 27. června opět přišly desítky fotografií, tentokrát se společným heslem: "Rozlučky a dokopné"

Od pondělí 1. července pak budete moci v anketě na webu svého okresního Deníku hlasovat o vítězi druhého kola:

Rozlučky a dokopné.
Hlasujte o nejlepší fotku na téma "Rozlučky a dokopné". Ve hře jsou peníze i sud

Posílejte soutěžní snímky s předstihem do všech zbývajících kol:

A to ještě není všechno. Posílat můžete už i fotky na další témata. Třetí kolo se nese ve znamení "Dovolených fotbalistů". Jak vaši hrdinové tráví dovolenou? Zakopou si třeba na pláži, nebo na nějakém neobvyklém místě. Či jen relaxují na lehátku a míč nechají vedle sebe odpočívat? Pošlete nám vtipné a originální fotky. Zasílat je můžete do čtvrteční půlnoci (4.7.).

Trumfnete tyto snímky?

Platí, že čím víc příspěvků, tím větší šance na výhru. Tisícovka a pětistovka na ruku i sud benešovského piva Ferdinand čekají na tři autory v každém soutěžním kole.

Témata pro další týdny:

8. 7. – Dovolené fotbalistů (uzávěrka 4. 7.)
15. 7. – Fotbal a moje rodina (uzávěrka 11. 7.)
22. 7. – Fotbalisté a domácí mazlíčci (uzávěrka 18. 7.)
29. 7. – Nejhezčí a nejošklivější fotbalové dresy (uzávěrka 25. 7.)
5. 8. – Nejútulnější fotbalová hospoda (uzávěrka 1. 8.)
12. 8. – Nejvtipnější foto z tréninku (uzávěrka 8. 8.)

Snímky sdílejte ve facebookové skupině Sportovního deníku „Můj život se sportem” nebo je zasílejte na e-mailovou adresu pralesy@denik.cz. Nezapomeňte uvést své kontaktní údaje pro případ výhry.

Pralesní fotbalové léto s Deníkem.Zdroj: Repro Deník