Zábřeh - Lutín 4:0 (2:0)

Lutín měl na stadionu v Zábřehu na úvod dvě velmi slibné šance, ale v obou případech byl proti domácí gólman. A pak už začali prokazovat přesně seřízená mířidla domácí střelci. V prvním poločase se prosadili hráči Sulka dvakrát a chvíli po přestávce už navyšovali na 3:0. Lutín domácí defenzivu překonat nedokázal, naopak tým Zábřehu ještě vylepšil výsledek zápasu ve svůj prospěch na 4:0 v 89. minutě.

Zdroj: Youtube

Medlov - Lipová 2:1 (1:0)

Medlov otevřel skóre v utkání s Lipovou už v 6. minutě po rohovém kopu, hostům se poté podařilo vyrovnat deset minut po přestávce. Standardní situace se ale Medlovským dařily a brzy znovu udeřili po rohu a vzali si vedení zpět. V závěru už hrozil spíše domácí celek z Uničovska a připsal si čtvrtou výhru ze šesti doposud odehraných zápasů nového ročníku krajského přeboru.

Zdroj: Youtube

Opatovice - Kralice na Hané 4:3 (2:1) Pen: 3:0

Alespoň bod vybojovali v přestřelce proti Opatovicím hráči Kralic na Hané. Domácí Opatovice slavily přesný zásah Klvani už ve 2. minutě, hosté ale během pěti minut gólově odpověděli. Opatovickým se ale v ofenzivě dařilo a v 62. minutě už vedli 3:1. Hosté z Prostějovska utkání nezabalili, rychle snížili a nakonec se radovali i z vyrovnávací branky v 86. minutě. Gól na 3:3 však na záznamu bohužel chybí. Penaltový rozstřel ovládl domácí gólman a jeho kolego    vé střelci byli také neomylní. Kralice tak zůstávají na posledním místě tabulky.

Zdroj: Youtube

Bohuňovice - Dolany 3:0 (0:0)

Další vítězství si připsal nováček soutěže z Bohuňovic. Tentokrát uspěli svěřenci trenéra Druláka v derby  proti Dolanům. V nevlídném počasí čekaly takřka tři stovky diváků na góly až do druhého poločasu. Bohuňovický střelec Šmirják sice neproměnil penaltu, hned z následného rohového kopu ale domácí tým udeřil. Jan Šmirják pak v závěrečné dvacetiminutovce dvěma góly bohatě odčinil zaváhání a dal výsledku jasnou podobu. Zvuková část záznamu není bohužel k dispozici.

Zdroj: Youtube

Šternberk - Ústí 4:1 (2:0)

Povedený start nové sezony zažívají fotbalisté Šternberku. V šestém kole přivítali na svém hřišti Ústí. V úvodní půlhodině se domácí radovali dvakrát z gólu Vojtěcha Kamase. Soupeř z Hranicka si připsal kontaktní branku krátce po poločasové přestávce, jenže Šternberk bleskově reagoval a opět navýšil rozdíl ve skóre. Deset minut před koncem pak pečetil Pavel Kryl na 4:1.

Zdroj: Youtube

Želatovice - Velké Losiny 4:3 (2:3) Pen: 4:2

Ofenzivní smršť si mohli užít fotbaloví fanoušci v Želatovicích, kam zavítaly Velké Losiny. Hosté vedli po čtvrthodině hry 2:0, ale domácí celek rychle srovnal skóre. Losinští po trefě Hilberta přece jen šli do druhé půle s mírným náskokem, jenže Želatovice hned po pauze znovu skórovaly. Přestřelka plná šancí dospěla až k penaltám, ve kterých se lépe vedlo domácímu mužstvu.

Zdroj: Youtube

Jeseník - Litovel 1:3 (0:2)

Litovel si v 6. kole připsala cenný bodový export z půdy soupeře. Utkání v Jeseníku odstartoval pro Tatran gólem v 18. minutě Dragon, deset minut před poločasovou přestávkou pak navýšil na 0:2 Bednář. Hosté brzy po změně stran přidali ještě třetí zásah a s pohodlným náskokem kráčeli za vítězstvím. V barvách domácího Jeseníku už pouze kosmeticky upravil výsledek Bříza v 87. minutě.

Zdroj: Youtube

Černovír - Mohelnice

Utkání bylo odloženo na 25. září.