Zábřeh - Litovel 5:1 (1:1)

Atraktivní duel si mohli užít příznivci fotbalu v Zábřehu. Hosté z Litovle šli do vedení ve 23. minutě po proměněné penaltě. Ze stejné situace ale odpověděl na druhé straně brankář Zábřehu Lukáš Toman. Po poločasové přestávce přidávali domácí vytrvale góly zhruba každých deset minut a skóre se zastavilo na poměru 5:1.

Zdroj: Youtube

Bohuňovice - Ústí 5:1 (1:0)

Parádní utkání sehráli proti loni diviznímu Ústí fotbalisté Bohuňovic. Mužstvo z Olomoucka vedlo na domácím hřišti po prvním poločase 1:0, třígólová smršť pak přišla mezi 50. a 56. minutou. Dvěma zásahy se blýskl Jan Šmirják a o osudu utkání bylo rozhodnuto. Bohuňovice k plné spokojenosti domácích fanoušků navýšily dokonce na 5:0, hosté už jen kosmeticky upravili výsledek v závěru.

Zdroj: Youtube

Medlov - Lutín 3:4 (1:0) Pen: 4:5

Skvěle nakročeno ke třem bodům měl v utkání s Lutínem mančaft z Medlova. V 82. minutě vedli Medlovští 3:1, ale hostující celek utkání nezabalil. V nastaveném čase Sigma dvěma góly vyrovnala a ještě zvládla v penaltovém rozstřelu urvat bod navíc. Závěrečná část záznamu zápasu však bohužel není k dispozici.

Zdroj: Youtube

Opatovice - Dolany 1:2 (0:0)

Úvodní šance nedokázaly Opatovice v utkání proti Dolanům proměnit, na góly došlo až ve druhém poločase. A slavili hlavně hosté, kterým se dvakrát podařilo překonat opatovického gólmana. Domácí celek ještě v 80. minutě snížil, to však bylo ze strany Opatovic vše a tři body směřovaly na Olomoucko.

Zdroj: Youtube

Kralice na Hané - Lipová 1:2 (0:1)

Nováček z Lipové na Prostějovsku bodoval naplno v utkání 4. kola na půdě Kralic na Hané. Hosté se prosadili ve 35. minutě po standardní situaci a hráči Kralic šance na vyrovnání využít nedokázali. V 78. minutě pak přidala Lipová pojišťovací zásah, a tak hostující celek nemusela mrzet inkasovaná branka v posledních momentech zápasu.

Zdroj: Youtube

Želatovice - Mohelnice 2:1 (1:1) Pen: 4:3

O druhou výhru sezony usiloval tým Mohelnice ve fotbalovém areálu Želatovic. Hostující celek mohl jásat po chybě domácí defenzivy, zaváhání soupeře proměnil v gól Roman Kuba. Hráči Želatovic ale odpověděli během šesti minut, když se trefil Čtvrtníček. Další průběh utkání už mnoho šancí nenabídl, souboj tak musely rozsoudit pokutové kopy. Penaltovou loterii lépe zvládli domácí a se sedmi body se pohybují ve středu tabulky.

Zdroj: Youtube

Šternberk - Velké Losiny 1:0 (1:0)

Po úvodních šancích na obou stranách se v duelu Šternberku s Velkými Losinami prosadil šternberský Jan Tögel, který využil zaváhání hostující defenzivy. Partie pokračovala ve svém vyrovnaném průběhu, od 65. minuty oba celky hrály v deseti, když sudí trestal nesportovní chování Zifčáka a Kocourka. Gólový zápis do statistik už se ale nekonal, Šternberk uhájil těsné vedení.

Zdroj: Youtube

Jeseník - Černovír 4:0 (3:0)

Přívalu útoků Jeseníku čelili fotbalisté Černovíru. Domácí mužstvo ze severu kraje slavilo gólový úspěch už v prvním poločase a to hned třikrát. Ve druhé půli se osmělili i hosté z Olomouce, ale jejich ofenzivní snahy se neujaly. Naopak Jeseničtí čtvrtým zásahem dali výsledku jednoznačnou podobu.

Zdroj: Youtube