Lutín - Kralice na Hané 2:1 (1:0)

Až do závěrečného hvizdu museli o tři body bojovat fotbalisté Lutína proti Kralicím na Hané. Sigma měla v úvodním dějství několik šancí, ale ujala se pouze rána Tomáše Lose ze standardní situace. Hosté měli také možnosti skórovat, proti však byl domácí gólman. Na penaltu ze 63. minuty už však nestačil a Nečas srovnal na 1:1. Poslední slovo měl opět střelec Lutína Los, který rozhodl deset minut před koncem.

Zdroj: Youtube

Medlov - 1. HFK Olomouc B 5:0 (2:0)

V jasné režii Medlova se odehrával duel 3. kola s rezervním týmem olomouckého 1. HFK.  Domácí celek otevřel skóre už v páté minutě a gólem do šatny svou pozici ještě vylepšil. Po přestávce přidávali góly jen Medlovští, Holice dostala nepříjemného bůra a mužstvo z Uničovska se dělí s Lutínem o první příčku tabulky.

Zdroj: Youtube

Zábřeh - Želatovice 3:1 (1:1)

Na hřišti Zábřehu se jako první radovali z gólu hosté ze Želatovic, ale do poločasu stihli domácí zareagovat. Ve druhé části utkání se Sulku podařilo vývoj zápasu otočit a díky pojišťovací trefě se nemuseli strachovat až do závěrečného hvizdu.

Zdroj: Youtube

Dolany - Velké Losiny 1:2 (0:1)

Začátek zápasu s Velkými Losinami se nevydařil Dolanům, které chybou nabídly hostům velkou brankovou příležitost a soupeř nezaváhal. Před poločasovou přestávkou navíc domácí neproměnili pokutový kop a na vyrovnání stavu si tak museli počkat až do druhé půle. Jenže čtvrthodiny před koncem opět udeřili po průnikové přihrávce hráči ze Šumperska a přibalili si na cestu tři body.

Zdroj: Youtube

Černovír - Šternberk 2:0 (1:0)

První výhru v novém ročníku krajského přeboru si připsal olomoucký mančaft z Černovíra. V domácím utkání dvěma góly předčil Slovan hosty ze Šternberka. Do vedení šli Černovírští deset minut před koncem první půle po střele Kirschbauma a po hodině hry rozdíl ve skóre ještě narostl, když Bořivoj Petrů využil zaváhání hostující defenzivy. V útoku se Šternberským nevedlo a Černovír uhájil výhru s čistým kontem.

Zdroj: Youtube

Hněvotín - Jeseník 0:3 (0:2)   

I po třetím zápase čekají na první body v Hněvotíně. Vítězství si nedaleko Olomouce připsal Jeseník, zejména díky trefám Adama Břízy, který se dvakrát prosadil v úvodní dvacetiminutovce. Měl také blízko k hattricku, ale domácí defenziva zvládla na poslední chvíli zasáhnout. Naopak na krásnou střelu Pavla Kysely byli Hněvotínští krátcí a Jeseník se radoval z výhry 3:0.

Zdroj: Youtube

Mohelnice - Opatovice 3:0 (1:0)

Třígólovým rozdílem zvládli zvítězit fotbalisté Mohelnice. O všechny přesné zásahy se postaral kapitán Roman Kuba. První gól padl už ve 12. minutě a Opatovice měly možnost srovnat skóre z velmi nadějné brejkové situace. To se jim však nepodařilo a ve druhé půli pojistila Mohelnice výhru dvěma brankami v rozmezí šesti minut.

Zdroj: Youtube

Litovel  - Všechovice 1:5 (1:1)

Nepříjemný pětigólový příděl museli skousnout hráči Litovle. Se Všechovicemi hráli v prvním poločase výsledkově vyrovnanou partii, ve druhé pětačtyřicetiminutovce už ale stříleli góly jen hosté. A padly hned další čtyři, mužstvu z Hranicka se dařily standardní situace i protiútoky do nezformované obrany Tatranu.

Zdroj: Youtube