1. HFK Olomouc B - Medlov 0:1 (0:0)

Několik velmi nadějných šancí na obou stranách přinesla úvodní hodina zápasu rezervního týmu olomouckého 1. HFK proti Medlovu. Oběma celkům ale chybělo v těchto případech více štěstí či přesnosti. Nakonec přišla rozhodující trefa v 61. minutě, když se prosadil po rohovém kopu hlavou Marek Okrouhlý z Medlova a hosté si odvezli tři body.

Zdroj: Youtube

Velké Losiny - Dolany 8:1 (3:1)

Na zápas ve Velkých Losinách budou chtít zapomenout fotbalisté Dolan. Mužstvo z Olomoucka prohrávalo na půdě soupeře po prvním poločase o dvě branky, jenže po pauze se rozjela pětigólová kanonáda domácího týmu. Velké Losiny bez obtíží dokráčely k vysokému vítězství 8:1.

Zdroj: Youtube

Opatovice - Mohelnice 1:2 (1:1)

Opatovice vstoupily slibně do duelu s fotbalisty z Mohelnice, ale těsný náskok z 22. minuty jim dlouho nevydržel. V dresu Mohelnice se dvakrát blýskl gólem Jiří Kloss a vývoj utkání překlopil na stranu svého týmu. Závěrečné šance na obou stranách se neujaly a hosté uhlídali těsné vítězství.

Zdroj: Youtube

Želatovice - Zábřeh 1:2 (1:0) Pen: 2:4

Střetnutí dvou mužstev ze středu tabulky krajského přeboru mezi Želatovicemi a Zábřehem dopadlo lépe pro hostující Sulko. Želatovice sice lépe začaly a do druhého poločasu vstupovaly s mírným náskokem, ale v 62. minutě hosté srovnali gólový krok. Utkání se tak rozhodovalo až v pokutových kopech. Domácím se exekuce penalt nedařila, naopak úspěšnější byl brankář Zábřehu Toman, který navíc rozstřel uzavřel proměněnou penaltou.

Zdroj: Youtube

Všechovice - Litovel 2:1 (1:1) Pen: 5:3

Trojici s pětatřiceti body na čele pořadí soutěže doplnili po utkání s Litovlí hráči Všechovic. V domácím utkání se jim podařilo otevřít skóre ve 25. minutě, jenže ještě před poločasovou přestávkou hostující Tatran srovnal. Ve druhém dějství už fanoušci gól neviděli a rozhodovalo se v penaltové loterii. Pevnější nervy prokázali Všechovičtí a získali bod navíc.

Zdroj: Youtube

Šternberk - Černovír 2:0 (1:0)

Z předposledního místa tabulky se pokusil Černovír bodovat na hřišti Šternberku, vítězství však slavili domácí. Šternberk vedl už od 3. minuty, když z pokutového kopu potrestal předchozí  faulem překaženou jasnou příležitost Jakub Smrček. Hosté měli také šance vývoj zápasu zdramatizovat, ale dvacet minut před koncem přidali Šternberští pojistku a Slovan se vracel do Olomouce s prázdnou.

Zdroj: Youtube

Kralice na Hané - Lutín 2:3 (1:0) Pen: 0:3

Utkání plné zvratů nabídl souboj Kralic na Hané a Lutína. Lutín po pěkné akci domácích prohrával od 35. minuty, ale po přestávce dokázal skóre zápasu otočit. Kraličtí se ale vedení favorita nezalekli a v poslední minutě využili zaváhání hostů a při rohovém kopu zcela osamocený Němčík srovnal na 2:2. V penaltách se ale domácím vůbec nevedlo a nechali vyniknout lutínského gólmana, který jim zlikvidoval tři pokusy a hosté si tak odvezli alespoň dva body.

Zdroj: Youtube