Anketa Gól kola probíhá na Facebookové stránce Olomouckého krajského fotbalového svazu

Bohuňovice - Rapotín 2:3 (0:2) 

Zdroj: Youtube

Střelecky vydařenou polovinu utkání předvedl tým z Rapotína v Bohuňovicích. Domácí obranu překonali hosté dvakrát v první půli a třetí trefu přidali hned v úvodu druhého poločasu. Velmi slibný náskok Rapotínským stačil až do konce zápasu. Domácí se dostali na kontakt po trefách Fryčáka a Telíška, v závěrečných deseti minutách už ale hosté výhru nepustili.

Zábřeh - Brodek u Přerova 2:1 (0:1) 

Zdroj: Youtube

Dohánět jednogólové manko museli hráči Sulka Zábřeh v utkání proti Brodku u Přerova. Na domácí půdě prohrával Zábřeh od 38. minuty, několik velmi nadějných pokusů o vyrovnání ale úspěchem neskončilo. V 57. minutě se střeleckou smůlu domácích podařilo protrhnout Romanu Puchrovi, napínavý duel pokračoval atraktivními momenty na obou stranách. Nakonec to byl opět Roman Puchr kdo přidal tři minuty před koncem druhý zásah v utkání a rozhodl o výhře Zábřehu 2:1.

Dolany - Litovel 7:1 (6:0) 

Zdroj: Youtube

Souboj dvou týmů že spodních pater hostily Dolany, kam zamířil Tatran Litovel. Hosté na poslední zápas nebudou zřejmě vzpomínat v dobrém, Dolanští se už v prvním poločase nebývale gólově rozjeli. Za půl hodiny už vedli domácí 5:0 a poté už tempo změn ve skóre poněkud opadlo. Ve druhém poločase si Litovel připsala alespoň čestný zásah.

Lipová - Velké Losiny 2:3 (0:1) Pen: 3:4 

Zdroj: Youtube

Přetahovanou o výsledek nabídl zápas Lipové proti Velkým Losinám. První gól viděli fanoušci ve 24. minutě, kdy z penalty rozvlnil síť za domácím gólmanem Filip Navrátil z Velkých Losin. Domácí srovnali až patnáct minut před koncem, za pár chvil ale opět vedli hosté. Poslední slovo měl v řádné hrací době David Pekař z Lipové, který srovnal na 2:2. Duel tak zamířil do penaltového rozstřelu, ve kterém bod navíc urvali hosté ze Šumperska.

Medlov - Jeseník 6:2 (2:0) 

Zdroj: Youtube

V úvodní dvacetiminutovce díky dvěma gólům vykročili za úspěšným výsledkem fotbalisté Medlova v utkání proti Jeseníku. Na začátku druhé půle se ale hosté dostali na dostřel, když snížil Cundrla. Náskok domácích znovu vylepšil David Zmund a poté už začal úřadovat Jiří Holouš. Ten během sedmi minut vystřihl hattrick a o vítězi tak nebylo pochyb, tři body putovaly na konto Medlova.

Šternberk - Želatovice 7:2 (4:0) 

Zdroj: Youtube

Gólovou přehlídkou zakončil aktuální ročník vítěz PB SCOM krajského přeboru ze Šternberku. Soupeře ze Želatovic načal dvěma slepenými góly David Lošťák a střelecká přehlídka pokračovala. Pěknými trefami se blýskli i hosté, ale domácí lídr soutěže měl výrazně navrch a s fanoušky se loučil výhrou 7:2.

Kralice na Hané - Mohelnice 1:4 (1:0) 

Zdroj: Youtube

Slibně začal poslední zápas sezony pro Kralice na Hané, když v 18. minutě poslal Ondřej Šup domácí do vedení proti Mohelnici. Kraličtí těsný rozdíl ve skóre drželi do úvodní části druhého poločasu, kdy se však už osmělili i hosté a ve vývoji utkání nastal zvrat. Jan Fišara a Roman Kuba otočili výsledek na 1:2 a deset minut před koncem Ondřej Brulík přidal v rychlém sledu dvě gólová razítka potvrzující výhru Mohelnice.

Ústí - Lutín 7:1 (5:1) 

Zdroj: Youtube

Už v průběhu pracovního týdne si odskočili na poslední zápas sezony fotbalisté Ústí a Lutína. Domácí tým z Hranicka začal gólem v 7. minutě, hosté srovnali výsledkově krok jen o pár minut později. Další průběh prvního poločasu ale jednoznačně patřil Ústí, které přidalo další čtyři zásahy. Krátce po pauze zkompletoval hattrick Jan Nehyba a bylo to už 6:1. Hosté navíc dohrávali závěr zápasu v deseti a Pavel Zagol v dresu Ústí poté uzavřel gólový účet na konečném stavu 7:1.