Mimo jiných kanonýr národního týmu, Baníku Ostrava, ale i Liverpoolu, Aston Villy či Galatasaray i v posledním podzimním kole v sobotu významně pomohl Viganticím k ovládnutí třaskavého derby s Rožnovem pod Radhoštěm, navíc na následné podzimní zakončené oslavil se spoluhráči páteční 41. narozeniny.

Fotbalisté Vigantic (v černém) se rozloučili s podzimní části I. A třídy skupiny A v derby s Rožnovem pod Radhoštěm přesvědčivou výhrou 5:0. Lví podíl na ni měli největší hvězdy Vigantic Milan Baroš a René Bolf, kteří dali po jedné brance, domácí útočník
Podívejte se! Vigantice s Barošem v derby rozesmutněly rožnovské hodiny

Trenér a předseda Vigantic Pavel Šturala si pochvaloval nejen jeho výkon, ale celého týmu, který po podzimu okupuje přední příčky soutěže. „Pokud bychom soutěž ovládli, postupu do krajského přeboru bychom se asi nebránili,“ pousmál se Šturala.

Fotbalisté Vigantic (v černém) se rozloučili s podzimní části I. A třídy skupiny A v derby s Rožnovem pod Radhoštěm přesvědčivou výhrou 5:0. Lví podíl na ni měli největší hvězdy Vigantic Milan Baroš a René Bolf, kteří dali po jedné brance.
Jak se fandilo? Oslavenec Milan Baroš přilákal do Vigantic stovky fanoušků!

A bude vůbec Milan Baroš pokračovat v odvetné části?

Odpověď najdete v exkluzivním videorozhovoru Deníku po utkání, na kterém naši redaktoři natáčeli další – 12. díl oblíbeného seriálu Pivo, párek a Liga mistrů, jehož hlavním aktérem je právě klub Vigantic v čele s kanonýrem Milanem Barošem.

Ke shlédnutí bude v úterý 1. listopadu na stránkách www.valassky.denik.cz