Zraněni byli další dva policisté, s nimiž se vracel ze služební cesty z Prahy do Ostravy, kde sloužil na oddělení hlavní nádraží Ostrava. Ceremoniál proběhl v Ostravě za přítomnosti policejního prezidenta Jana Švejdara, ředitele krajského ředitelství Tomáše Kužela, hejtmana Moravskoslezského kraje Ivo Vondráka, zástupce policejních veteránů a nejbližších rodinných příslušníků zesnulého policisty. „Zástupci vedení policie vyjádřili velkou podporu mamince a snoubence a vyzdvihli práci zesnulého policisty, která jej bohužel stála život," uvedla Pavla Jiroušková z moravskoslezské policie. 

Při dopravní nehodě v Praze zemřel ve služebním voze dvaatřicetiletý policista.
Policistu z Ostravy zabila opilá řidička na drogách. Pro příbuzné je žena zrůdou

Rodina se chce nyní soustředit na to, aby řidičku stihl spravedlivý trest. „Máme obrovskou bolest v srdcích. Nyní se chceme soustředit na to, aby řidička byla spravedlivě potrestána,“ řekla již dříve Deníku příbuzná policisty Petra K.

Před několika týdny vznikla mezi policisty petice za přísnější sankce za opilecké a drogové nehody, nerespektování zákazu řízení či agresivní chování na silnicích. Petici, kterou podepsaly desítky ochránců zákona, obdržel Nezávislý odborový svaz Policie ČR (NOS). „Podstatou petice je snaha o takovou zákonnou úpravu, která by více preventivně působila v předcházení takovýmto tragickým událostem. Jako svaz ji jednoznačně podporujeme a budeme aktivně prosazovat,“ řekl Deníku 1. místopředseda NOS Milan Synek.

Policista Pavel Kikloš.Zdroj: Archiv rodiny

Fronta lidí kteří se chtějí přihlásit k novému zubaři, 14. září 2020 ve Lhotce.
V Ostravě otevřel nový zubař. Lidé nocovali u ordinace, pak přišla obří fronta!
Hlídka strážníků po příjezdu na místo skutečně spatřila malého chlapečka, který stál uprostřed mostu nad železničním koridorem, odkud pozoroval projíždějící vlaky.
Pětiletý klučík utekl mamince v Ostravě ze školky. Šel z mostu pozorovat vlaky