Zúčastnili jsme se tří velkých závodů
Potom jsme mohli pomalu začít, ale organizátoři bohužel zrušili většinu závodů. Vydali jsme se tak celkem na 3 – do Jedovnic na rybník Olšovec, do Kvasic a nemohli jsme samozřejmě chybět na našem domáckém Plumlovském drakovi. Naše letošní výsledky bohužel za zmínku moc nestály, ale i přesto nás to neodradilo od dalšího trénování a hlavně dalších plánů do budoucnosti.

Poděkování za podporu města
Vzhledem k velké podpoře statutárního města Prostějov, za kterou jim moc děkujeme, jsme mohli nejen letos ulevit našim peněženkám při závodech, ale také opravit náš dosavadní přístřešek na loď a začít budovat něco nového. Náš spolek zakoupil malou dračí loď (pro 10 pádlujících), pro kterou teď budujeme nový přístřešek. Snažíme se nabídnout naši loď i okolním spolkům, školám, táborům. Využívá ji tak čím dál více lidí.

A co to znamená pro všechny zájemce o tento týmový vodní sport? Budeme mít možnost mnohem více trénovat, obeslali jsme i všechny školy v okolí a přijímáme kohokoliv ve věku 11 – 99 let do našich tří posádek – VSJ mix, VSJ women a VSJ dráčata.

Pokud máte chuť zkusit něco nového, přidejte se k nám, rádi zaučíme nové tváře. Informace najdete na našich webových stránkách: https://vsj.webnode.cz/

Za celou Vrahovickou sací jednotku Zuzana Nedomová (kapitánka VSJ women)