Jako každý rok se utkali pod světly na „umělce“ mladí proti starým. Utkání hrané dvakrát pětadvacet minut odpískal Oldřich Lošťák bez napomínání a bez diváků.

Sestava mladších: Marák – Strouhal, Ondráček, Krupička, Typner a Daniel Kolář. Starší – Lošťák – Novák, Cibulec, Macourek,Hanák a Trnavský. Utkání skončilo výhrou mladíků 11:8 po poločase - 4:4.

Branky za mladší vstřelili: Strouhal 4, Krupička 3, Ondráček 2 a Typner 2. Za starší skórovali Cibulec 5, Hanák, Macourek a Novák 1.

Druhá část závěrečného hodnocení proběhla u Lopa na Růžku. Tam přítomní hráči, funkcionáři a příznivci tohoto oddílu zakončili v družné zábavě podzimní sezonu. Jak by ne když Hanáci jako nováčci skončili na krásném čtvrtém místě. Při své premiéře v 1.B třídě skupině B Olomouckého KFS získali 30 bodů a skóre 41:30. Fotbalisté Hané Prostějov podlehli pouze prvním třem mužstvům (Dub, Kožušany, Slatinice) a v ostatních zápasech až na penaltové rozstřely ve Smržicích a ve Šternberku zvítězili.

Na podzim nastoupilo aspoň na minutu hry dvacet šest hráčů. Ve všech 14 odehraných zápasech (předehráno jedno jarní kolo) nastoupili Jan Marák, Michal Trnavský a Patrik Gábor. 1260 minut odehráli Jan Marák a Michal Trnavský, 1191 minut Patrik Gábor, 1141 minut Miloš Krupička a 1125 Tomáš Cibulec. Králem podzimních střelců Hané se stal Tomáš Cibulec s jedenácti brankami.

Těsně za ním kráčí s 10 góly Patrik Gábor. Čtyři branky shodně vsítili Martin Hladký a Jan Typner. Honza Marák vychytal jeden zápas s nulou a průměrem 2,35 obdržených branek na zápas. Během podzimu byli vyloučeni dva hráči Radovan Světlík a Martin Kolář. Čtyři žluté karty obdržel Patrik Gábor a po třech Jan Typner a Martin Hladký.

Všem hráčům, trenérům, funkcionářům a příznivcům Hané Prostějov patří velký dík za odvedené výkony, práci a pomoc v průběhu sezony a také za to že již 88 let udržují a dál šíří slávu fotbalového klubu.

Oldřich Lošťák