„Žena oznámila, že ji její přítel v minulosti zlomil ruku, okradl její babičku, zavraždil svého otce a dědu a poté utekl do zahraničí. Žena operátorům tísňové linky nebyla schopná uvést svou polohu a dle artikulace byla zjevně opilá. Než hovor ukončila, řekla, že se osobně dostaví na policejní oddělení," uvedl k hovoru od ženy policejní mluvčí František Kořínek.

Žena se nakonec skutečně na policii dostavila. Ta tak mohla potvrdit své podezření, že zcela střízlivá oznamovatelka hrůzných skutků nebyla.

„Pětatřicetiletá žena službu konajícímu policistovi obšírně povyprávěla o svém krušném životě, zejména v poslední době. Mimo jiné uvedla, že právě jde z hostince," dodal policejní mluvčí. V tom policistům pravděpodobně nelhala, protože jim následně nadýchala více než dvě a čtvrt promile alkoholu. Nakonec však strážci zákona nijak zasahovat nemuseli.

„Po odvyprávění příběhu svého nelehkého života žena prohlásila, že nic oznamovat nechce a se slibem, že příště přijde střízlivá, budovu sama opustila," zakončil informování o nevšedním zážitku policistů František Kořínek. O tom, jak policisté přistoupí k ženinu využití tísňové linky, už zpráva mlčí.